Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Δύσκολες ώρες για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – Ο γολγοθάς που πέρασαν

Τι συνέβη και έγινε έξαλλο το ζευγάρι;

9 Δεκεμβρίου 2023 09:16
Δύσκολες ώρες για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – Ο γολγοθάς που πέρασαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες πέρασε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι πέρασε έναν γολγοθά και ο παρουσιαστής εξήγησε το λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, το okmag επικοινώνησε με την Ελένη Χατζίδου και η γνωστή ερμηνεύτρια είχε αγχωθεί πολύ με την περιπέτεια της κόρης της, που περνά βρογχίτιδα και αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι το παιδί είναι καλύτερα.

Ενώ ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, δείτε τι είπε η Ελένη Χατζίδου για το θάνατο της ξαδέρφης της.

Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο.

Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: “με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;” Και τι μου απαντάει; “Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”.

Του λέω: «”Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω!” Παιδιά, είστε με τα καλά σας;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share