Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Εύχομαι από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά - Μου λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής»

«Έμαθα από έναν κοινό μας φίλο ότι είναι πάρα πολύ καλά...»

9 Δεκεμβρίου 2023 09:05
Ζαφείρης Μελάς για Βασίλη Καρρά: «Εύχομαι από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά - Μου λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12), στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» και αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος ευχήθηκε από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά και δήλωσε πως του λείπει σαν άνθρωπος, όχι σαν τραγουδιστής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολλά θλιμμένα απογεύματα. Μέχρι και σήμερα ακόμα περνάω θλιμμένα απογεύματα, όχι γιατί είμαι ερωτευμένος με κάποια γυναίκα, αλλά υπάρχουν άλλα σημεία της ζωής που δυστυχώς σε κάνουν να απογοητεύεσαι κάποια στιγμή». Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε η Λίτσα Διαμάντη για τον Βασίλη Καρρά.

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά, όχι. Έχω να μιλήσω αρκετό καιρό μαζί του. Όμως έμαθα από έναν κοινό μας φίλο ότι είναι πάρα πολύ καλά. Είναι σε καλή κατάσταση και εύχομαι να τον έχει ο Θεός πάντα καλά γιατί δεν σου κρύβω ότι μας λείπει ο Βασίλης. Μας λείπει ο Βασίλης»

«Εύχομαι από τον Θεό να τον έχει πάντα καλά και να ξαναγυρίσει πάλι κοντά μας, να τον έχουμε πάλι κοντά μας. Εμένα σαν άνθρωπος μού λείπει ο Βασίλης, όχι σαν τραγουδιστής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

«Έσπασε» η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά: «Προσεύχομαι για εκείνον»

Με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας της με την Heaven Music, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και «έσπασε», αναφέροντας πως προσεύχεται για εκείνον.

Αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι το πολεμά… Συγκινούμαι πολύ…».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρόσθεσε για τον Βασίλη Καρρά: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό! Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» και κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share