Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

10 λέξεις ήταν αρκετές για την Μαριάννα Τουμασάτου: «Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος - Η σιωπή είναι συνενοχή»

«Τι φρικώδες πλάσμα είναι αυτό που σκέφτηκε και έπραξε αυτό. Και τον καλύπτουνε;»

9 Δεκεμβρίου 2023 08:57
10 λέξεις ήταν αρκετές για την Μαριάννα Τουμασάτου: «Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος - Η σιωπή είναι συνενοχή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου. 10 λέξεις ήταν αρκετές για τη γνωστή ηθοποιό για να πει αυτό που σκεφτόμαστε όλοι για τον αδικοχαμένο σκύλο Όλιβερ στην Αράχωβα. «Στη θέση του θα μπει άνθρωπος και η σιωπή είναι συνενοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου εξήγησε πως «αυτό είναι τραγικό αφ’ εαυτού του. Το ότι καλύπτεται είναι χειρότερο γιατί να ξέρουμε ότι αυτός ο άνθρωπος που έχει κάνει αυτό, ή αυτοί οι άνθρωποι, είναι σίγουρο ότι το επόμενο βήμα είναι άνθρωπος. Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος. Είναι σίγουρο αυτό».

«Είναι τραγικό! Πως συνέλαβε ένας άνθρωπος αυτό… Δηλαδή τι φρικώδες πλάσμα είναι αυτό που σκέφτηκε και έπραξε αυτό. Και τον καλύπτουνε; Εγώ πιστεύω ότι ξέρουνε εκεί και νομίζω πως ο στόχος του cancel είναι να μιλήσουν, δεν θέλει κανείς να καταστρέψει μια πόλη και μάλιστα τόσο όμορφο».

«Όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Η σιωπή είναι συνενοχή. Είναι εξίσου λάθος και εγκληματικό με το να το πράττεις. Δηλαδή αν εγώ ξέρω ότι κάποιος βίασε ένα παιδί, το να μην μιλάω είναι εξίσου εγκληματικό γιατί τον καλύπτω. Πως καλύπτεις έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;» αναρωτήθηκε, στη συνέχεια, η Μαριάννα Τουμασάτου για την εν λόγω φρικιαστική υπόθεση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ, έχω τρελαθεί»: Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης με την κτηνωδία στην Αράχωβα

Έξαλλος είναι ο Άρης Σοϊλέδης για την κτηνωδία στην Αράχωβα. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε πως έχει τρελαθεί με το περιστατικό και δεν μπορεί να το διανοηθεί.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πιστέψει τις λεπτομέρειες που ακούσει στα media για την κτηνωδία, ζητώντας άμεση τιμωρία, σε αυτόν που στέρησε τη ζωή από το τετράποδο ζώο.

«Πώς γίνεται ρε παιδιά να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που φέρονται έτσι σε ένα ζώο… Τι μπορεί να έχεις στο σκ@τοκεφάλι σου μέσα για να φερθείς έτσι σε ένα ζώο; Δεν μπορώ να το διανοηθώ πραγματικά. Από το πρωί έχω τρελαθεί, μου το στείλαμε αρκετοί για να το ανεβάσω και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έχει κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί», αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης.

Και σχολιάζει: «Αυτός ο άνθρωπος, όχι απλά πρέπει να πάει φυλακή, αλλά να του κάνουμε νομίζω κάτι αντίστοιχο για να καταλάβει το λάθος του. Αν και τι νόημα έχει; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άρρωστοι στο μυαλό που ειλικρινά δεν θα καταλάβουν ποτέ το τι έχουν κάνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης στο Tik Tok.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share