Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Συγκλονίζει η Χαρούλα Αλεξίου για την υγεία της: «Έλεγα ότι εγώ δεν είμαι άρρωστη - Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση...»

«Είπα ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα»

8 Δεκεμβρίου 2023 16:09
Συγκλονίζει η Χαρούλα Αλεξίου για την υγεία της: «Έλεγα ότι εγώ δεν είμαι άρρωστη - Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Χαρούλα Αλεξίου στο News247 και συγκλόνισε, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της. «Έλεγα ότι εγώ δεν είμαι άρρωστη» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Σε μία άλλη στιγμή της ζωής μου πέρασα ένα σοκ με την υγεία μου. Δεν νόσησα ποτέ αλλά είδα ότι ήμουν στο τσακ, αν δεν το ‘χα προσέξει. Εκεί ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω», εξομολογείται η Χάρις Αλεξίου.

«Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση και μετακίνησα την πρεμιέρα μου μία εβδομάδα. Είπα ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αυτό παθαίνουν όμως οι άνθρωποι, να μη φοβόμαστε τις λέξεις», παραδέχεται η σπουδαία ερμηνεύτρια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για την ταινία που συμμετείχε όταν ήταν 12 ετών δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έναν καρκίνο που μου βρήκανε, που έλεγα ότι εγώ δεν έχω τίποτα, δεν είμαι άρρωστη, αποκλείεται, δεν είναι αυτό. Και πράγματι δεν είχα. Βέβαια, το πώς βγήκε αυτό έξω και επικοινωνήθηκε είναι άλλο θέμα», περιγράφει η Χάρις Αλεξίου αμέσως μετά.

«Επειδή η μητέρα μου έφυγε από αυτό και ο πατέρας μου από κύρωση του ήπατος, δεν σκέφτηκα ότι κάτι έγινε και μου το προκάλεσε… Είχα μια μάνα που έδειχνε πολύ δυναμική, οπότε κι εγώ έτσι έπρεπε να είμαι. Αυτή η μάνα με ακολούθησε σε όλη μου τη ζωή και με ακολουθεί ακόμα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Χάρις Αλεξίου.

«Θα ήθελα να έχω περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο μου. Μία μητέρα μπορεί να μη δουλεύει, να είναι σπίτι αλλά και πάλι να είναι μία φρικτή μαμά», ανέφερε για το παιδί της η Χάρις Αλεξίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share