Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Εύη Δρούτσα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν βγήκε της λέγανε ότι δεν κάνει - Εγώ την έκανα και το αποποιείται» (video)

«Ο Τριαντάφυλλος ήταν ψηλά και τη βάλαμε μαζί του, για να τη βοηθήσει»

8 Δεκεμβρίου 2023 15:03
Εύη Δρούτσα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν βγήκε της λέγανε ότι δεν κάνει - Εγώ την έκανα και το αποποιείται» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε η Εύη Δρούτσα, μιλώντας για κορυφαίους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Η στιχουργός μεγάλων επιτυχιών αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και τον Γιώργο Αλκαίο.

«Τον Γιώργο Αλκαίο, τον είχε μια εταιρεία στο συρτάρι. Δεν τον είχε κάνει τίποτα, δεν τον αξιοποιούσε καθόλου. Εγώ του έλεγα τότε, "εγώ θέλω να πάω να δω αυτόν". Μου λέγανε από εκεί "τι να τον δεις;", λέω "εγώ θέλω να πάω να τον δω", πάω και του λέω, "θα σε κάνω...", μου λέει "εμένα; τι;". Τον έχω στηρίξει σαν παιδί μου τον Γιώργο, και τον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα. Ταυτόχρονα, Εύη Δρούτσα: Αποκάλυψε τη δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου – Του γράφει στίχους

Η Νατάσα όταν βγήκε της λέγανε ότι δεν κάνει. Εγώ την έκανα. Και την έκανα με ποιον μαζί; Με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος ήταν ψηλά και βάλαμε τη Νατάσα μαζί του, για να τη βοηθήσει. Όλα αυτά τα αποποιήθηκε η Νατάσα, είναι πάρα πολύ άσχημο να αποποιείσαι κάποιον που σε έχει βοηθήσει, δε θα σου βγει τώρα, δε θα σου βγει σε λίγο, θα σου βγει μετά», είπε στην κάμερα της εκπομπής η Εύη Δρούτσα για τους καλλιτέχνες που έχει στηρίξει.

Εύη Δρούτσα: Αποκάλυψε τη δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου – Του γράφει στίχους

Για τις συζητήσεις που έκανε για το Fame Story, οι οποίες δεν ευοδώθηκαν, για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που εμφανίζεται στο «Σπίτι με το MEGA» καθώς και τη νέα συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο μίλησε η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δεν μου αρέσει το Fame Story φέτος σε τίποτα. Το έχω ζήσει τόσα χρόνια. Πρώτα απ’ όλα, αρκετοί από τους παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν μπορείς να φέρνεις επαγγελματίες και να τους λες: δεν μου αρέσεις. Δεν είναι ωραίο για τα παιδιά. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια, δεν περίμενα να μπω για ένα επεισόδιο για να το διαπιστώσω;», σχολιάζει η Εύη Δρούτσα.

«Εγώ ήταν να πάω μόνιμα στο Fame Story, το είχα συνεννοηθεί 3 χρόνια τώρα με τον Νίκο. Ρωτήστε εκείνον τι έγινε. Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει συνεχώς αποφάσεις. Θέλει; Καλώς.

Δεν θέλει; Μη θέλει. Του είπα ότι είχα πρόταση για μία άλλη δουλειά, θα είμαι ή θα φύγω; Όχι, μου λέει, θα είσαι. Θα ξαναβρεθεί δουλειά, μη σκας», παραδέχεται η στιχουργός αμέσως μετά.

«Εγώ δεν θα ήθελα να είναι ο Χατζηγιάννης εκεί, γιατί χάνει τον όρο «Χατζηγιάννης». Είναι ένα όνομα. Όταν ένας τραγουδιστής μπλέξει με την τηλεόραση, πρέπει να την ξέρει πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει σε αυτό. Έχει αρχίσει και το γυρνάει διαφορετικά, ήταν πολιτικός, τώρα μπήκε σε εκπομπή. Ας δοκιμαστεί», απαντά η Εύη Δρούτσα για την παρουσία του τραγουδιστή στο «Σπίτι με το MEGA».

Όπως αποκάλυψε αυτό το διάστημα ετοιμάζει τη δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

«Τώρα γράφω πάλι για τον Αλκαίο και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Ήταν ανακάλυψή μου ο Γιώργος, περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές.

Με παίρνει χθες και μου λέει: ξέρεις τι έχω σκεφτεί, τώρα θα γράψεις τους καλύτερους στίχους σου.

Κατάλαβα, λέω, τι μουσικές έχει γράψει. Είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης και καταλαβαίνει τον στίχο που του δίνεις», τονίζει η Εύη Δρούτσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share