Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Σπάραξε η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε κάποιο νέο» - Η εξομολόγηση για τον αγνοούμενο πατέρα της

«Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, είναι οι ρίζες μου, ο τόπος μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου, το νησί που περιμένουμε από χρόνο σε χρόνο να μάθουμε κάποιο νέο για τον πατέρα μου»

7 Δεκεμβρίου 2023 19:30
Σπάραξε η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε κάποιο νέο» - Η εξομολόγηση για τον αγνοούμενο πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πορεία της στον χώρο της μουσικής, τη σχέση με την κόρη της, το κεφάλαιο «συντροφικότητα» και την Κύπρο μίλησε η Κωνσταντίνα στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή τραγουδίστρια προέβη σε μια εξομολόγηση για τον αγνοούμενο πατέρα της και σπάραξε, αναφέροντας πως ακόμα περιμένει να μάθει κάποιο νέο.

«Είμαι γεμάτη. Έχω ζήσει αρκετά στη ζωή μου, δόξες, έκανα την οικογένειά μου, είμαι ευχαριστημένη, απλά τα χρόνια περνάνε, οπότε περιοριζόμαστε και κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τις απολαβές της.

«Η μεγάλη ανατροπή με τα ντουέτα, ήταν το ντουέτο με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο που όλοι λέγανε πώς θα το πω αυτό. Αρκετά τραγούδια που έχω πει, τα ακούω σήμερα και νιώθω περήφανη. Το “Μια Ελλάδα φως” είναι ένα από αυτά. Είναι και πολύ επίκαιρο με τα θέματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα» είπε σε άλλο σημείο η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, είναι οι ρίζες μου, ο τόπος μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου, το νησί που περιμένουμε από χρόνο σε χρόνο να μάθουμε κάποιο νέο για τον πατέρα μου. Ακόμα περιμένουμε για τους αγνοούμενους. Η Κύπρος πιστεύω είναι ένα αδικημένο νησί» πρόσθεσε η Κωνσταντίνα.

«Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με τη Χριστίνα τα πάω πάρα πολύ καλά. Έχω επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Όταν μου είπε, “είτε είσαι εδώ είτε όχι, για μένα είναι το ίδιο”, σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό με έκανε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου στο επάγγελμά μου και προσπάθησα να είμαι δίπλα στη μικρή, αλλά να είμαι ουσιαστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share