Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Είπε τα αυτονόητα η Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή κι οι αδύνατοι κι αυτοί με τα παραπάνω κιλά»

«Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά. Την εκπέμπεις»

6 Δεκεμβρίου 2023 22:44
Είπε τα αυτονόητα η Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή κι οι αδύνατοι κι αυτοί με τα παραπάνω κιλά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μάχη της με τα κιλά, λέγοντας τα αυτονόητα. «Εγώ είμαι μια παχουλή γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή κι οι αδύνατοι κι αυτοί με τα παραπάνω κιλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο «Cash or Trash». Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της «βασίλισσας» των χαλιών.

«Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια του κόσμου σε ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. «Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή κι οι αδύνατοι κι αυτοί με τα παραπάνω κιλά», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά κι είπα "Δέσποινα τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε ότι είσαι μια παχουλή κυρία". Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά. Την εκπέμπεις».

Τέλος, δήλωσε: «Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου».

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είχα πάει να δω την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της, της είπα...»

Με αφορμή την τρίτη σεζόν του Cash or Trash, η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξομολογήθηκε πως είχε πάει να δει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της.

Ειδικότερα, η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε: «Το Cash or Trash είναι το φάρμακό μου, το απολαμβάνω υπερβολικά. Το τσαντάκι της Βουγιουκλάκη από τη Μοντέρνα Σταχτοπούτα εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί έχω πράγματα από την Αλίκη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε “έλα Δεσποινάκι είμαι στην κουζίνα και μασουλάω και σε βλέπω”.

Είχα πάει να δω την Αλίκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της, δεν κάθισα πολύ. Μόνο πέντε λεπτά. Της είπα “άντε σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά” κι εκείνη με ευχαρίστησε που πήγα να τη δω».

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε, επίσης, και για τον θάνατο του συζύγου της. «Τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του συζύγου μου. Πέρυσι ήμουν σε μια κατάσταση σοκ. Προσπαθώ με πολλή δουλειά και θέληση να το έχω στην καρδιά μου, αλλά να μην το κοινοποιώ» ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας και οικοδέσποινα του Cash or Trash.

H Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε και την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί στο παρελθόν. «Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μου έχουν προτείνει να κάνω το Deal. Δεν είμαι διψασμένη για να βγω στην τηλεόραση» ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share