Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Τον έχω δει στον ύπνο μου και τον έχω δει και πάρα πολύ χαρούμενο»

«Πιστεύω ακόμα ότι θα ανοίξει την πόρτα και θα πει ότι έκανε πλάκα»

6 Δεκεμβρίου 2023 19:51
Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Τον έχω δει στον ύπνο μου και τον έχω δει και πάρα πολύ χαρούμενο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον φίλο της Πάνο Νάτση που έχει φύγει από τη ζωή, και τη σειρά Σέρρες, μίλησε η Μαριλού Κατσαφάδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. «Τον έχω δει στον ύπνο μου και τον έχω δει και πάρα πολύ χαρούμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Θα γίνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Σέρρες” απλά θα γίνει λίγο αργότερα. Απ΄ όσο γνωρίζω δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση αλλά, δεν έχω μιλήσει και τελευταία για να ξέρω αν υπάρχει κάτι νεότερο. Μου ήταν αρκετά δύσκολο την πρώτη φορά να δω τη σειρά» ανέφερε αρχικά η Μαριλού Κατσαφάδου. Παράλληλα, η κάμερα του Open Weekend συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη και με αφορμή τα συγκινητικά μηνύματα του κόσμου για την σκηνή του Πάνου Νάτση στις Σέρρες, την σειρά του ηθοποιού, ο ίδιος ανέφερε μερικά λόγια για τον χαμό του.

«Δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Μετά από 1-1,5 χρόνο που το είδα, το είδα σαν να βλέπω μια σειρά, έφυγε από το θέμα του Πάνου και το είδα σαν απλός θεατής. Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή, δηλαδή με τον Πάνο ήταν…. Τον έχω δει στον ύπνο μου και τον έχω δει και πάρα πολύ χαρούμενο.

Το τελευταίο βράδυ ήμασταν μαζί. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει την πόρτα και θα πει. “πλάκα σας έκανα, εδώ είμαι”» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν βλέπω τις "Σέρρες" γιατί δεν αντέχω. Χαίρομαι που ο Καπουτζίδης άφησε τέτοια κληρονομιά του Πάνου» - Αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να τον "αντικαταστήσει" στη σειρά

Η Διονυσία Γεωργιάδου προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας και να συμβιβαστεί με την απώλεια του συντρόφου της, Πάνου Νάτση. Όπως εξομολογήθηκε στην «Super Κατερίνα», παρακολουθεί ψυχολόγο που την έχει βοηθήσει αρκετά να αντιμετωπίσει το πένθος και την απώλεια.

Αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να τον "αντικαταστήσει" στη σειρά

«Δεν βλέπω τις "Σέρρες", δεν θέλω να το δω. Δεν αντέχω να βλέπω τον Πάνο. Μίλησα με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μου είπε ότι ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο. Τον ευχαριστώ πολύ που άφησε τέτοια κληρονομιά του Πάνου. Το γράφει σκεπτόμενος τον Πάνο αλλά δεν είναι εδώ! Θα είναι βαρύ και για τον ηθοποιό που θα τον υποδύεται, θα πέσει σύγκριση και θα το κουβαλάει.

Στο θέατρο το έκανε ο κολλητός του και ήταν πολύ ευγενικό για εμάς γιατί ξέρουμε ότι τον αγαπούσε και ήξερε τι συμβαίνει. Θα τον έβλεπα τον Ευθύμη Γεωργόπουλο στις “Σέρρες” γιατί τον έχω συνδυάσει με τον Πάνο.

Δεν είναι προκλητικό το να αγαπάς κάποιον, να φιλάς κάποιον και είναι φυσιολογικό και έτσι πρέπει να περάσει όπως το κάνει ο Γιώργος. Ο καθένας μπορεί να προσδιορίζεται όπως επιθυμεί ανεξάρτητα με το ποιο είναι το γεννητικό του όργανο», ανέφερε αρχικά.

Σκέφτεται να προχωρήσει τη ζωή της;

Και συνέχισε: «Υπάρχουν φορές που θέλω να συναναστρέφομαι με φίλους του Πάνου και άλλοτε όχι γιατί νιώθω ότι ένα κομμάτι του είναι εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι θα βρω τον εαυτό μου μέσα από μια σχέση. Πηγαίνω σε ψυχολόγο που με βοηθάει πολύ και κάποια στιγμή θα προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν σημαίνει ότι δεν τον διαγράφω ή δεν τον αγάπησα! Δεν σκέφτομαι την μητρότητα γιατί δεν έχω σύντροφο. Δεν πρέπει με αυτά τα πράγματα τα "βιάζουμε", εάν είναι να έρθουν θα έρθουν»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share