Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση ακόμα» - Αυτά είναι τα 3 μυστικά ομορφιάς της

«Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος μου φέρεται με επιείκεια, επειδή είμαι καλά στην ψυχή μου και προσπαθώ»

6 Δεκεμβρίου 2023 19:21
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση ακόμα» - Αυτά είναι τα 3 μυστικά ομορφιάς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση ακόμα, ενώ αποκάλυψε τα 3 μυστικά ομορφιά της.

Μάλιστα, η ίδια τοποθετήθηκε και για το πολυσυζητημένο θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον στίχο στο τραγούδι «Άδωνις». Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για τον Σφακιανάκη.

«Ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί για να είσαι σωστός κριτής, πρέπει κάποιες φορές να είσαι και αρνητικός. Μου ήταν μία δυσάρεστη κατάσταση και εφόσον δεν είναι η δουλειά μου αυτή καθαυτή, σκέφτηκα: γιατί να το υφίσταμαι;», απαντά η Πέγκυ Ζήνα για τα μουσικά talent shows.

«Νομίζω ότι όταν βγήκε το συγκεκριμένο τραγούδι, όλοι διασκεδάζαμε με αυτό και ακόμα διασκεδάζουμε. Τότε έκαναν χιούμορ αυτοί οι πολύ σημαντικοί άνθρωποι που το έγραψαν, οπότε δεν μου έρχεται απαραίτητα κάτι αρνητικό», σχολιάζει η τραγουδίστρια για το περιστατικό με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Ήταν και κάποιες άλλες εποχές τότε. Τα τραγούδια είναι φωτογραφία της κοινωνίας μας και όταν τα λέμε θυμόμαστε εποχές. Εμένα δεν με ενόχλησε αισθητικά. Καμιά φορά τα λέμε και με τους φίλους μας μεταξύ μας, όχι απαραίτητα για να κοροϊδέψουμε», επισημαίνει η Πέγκυ Ζήνα.

«Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος μου φέρεται με επιείκεια, επειδή είμαι καλά στην ψυχή μου και προσπαθώ. Τρέφομαι σωστά, πίνω πολύ νερό, βάζω τις κρεμούλες μου. Δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση ακόμα», εξομολογείται κλείνοντας η Πέγκυ Ζήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share