Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Το ξεστόμισε η Ελένη Γερασιμίδου: «Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά, ο κόσμος δεν το πήρε χαμπάρι» (video)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

6 Δεκεμβρίου 2023 17:24
Το ξεστόμισε η Ελένη Γερασιμίδου: «Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά, ο κόσμος δεν το πήρε χαμπάρι» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στην περίοδο που έπαιζε στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» αναφέρθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν αλαζονικοί λόγω της επιτυχίας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Εκεί είχαμε πάθει μια αλαζονεία, γιατί είναι ασθένεια η αλαζονεία. Στους "Μπαμπάδες με ρούμι" είχαμε πάρα πολύ κόσμο και μιλούσαμε και μεταξύ μας. Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά. Είναι γαϊδουριά να μιλάμε μεταξύ μας στη σκηνή».

«Ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι, δεν καταλάβαιναν, αλλά… Εννοώ αυτά που λέγαμε μεταξύ μας. Δεν είναι σωστό. Αλλά ήταν τόσο πετυχημένο το έργο», πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Καθηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου για το έμφραγμα: «Ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη...»

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και καθήλωσε, μιλώντας για το έμφραγμα που υπέστη και κάνοντας λόγο για καλά κρυμμένη στεναχώρια.

«Πριν πάθω το τελικό έμφραγμα είχα ενοχλήσεις. Όλα έγιναν μετά τη φωτιά. Προφανώς ήταν στεναχώρια καλά κρυμμένη. Στεναχωριόμουν αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω. Μείναμε ένα διάστημα στο θέατρο, στην αυλή. Πήγα για διάγνωση και μου είπαν πως είναι από το στομάχι. Ένα βράδυ έγινε και πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Εκεί έγινε και όταν πέρασα από τη πύλη άρχισα να πονάω. Νιώθεις πολύ πόνο στο στήθος. Πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί δεν με άφησαν ούτε στην τουαλέτα να πάω» αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως από τα 42 της ενώ είχε υπόταση, έκανε υπέρταση όταν αρρώστησε η αδελφή της και στα 51 της εμφανίστηκε διαβήτης τύπου 2, και άρχισε να προσέχει πολύ και με δίαιτα, και να γυμνάζεται όσο μπορούσε.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε πως μετά το έμφραγμα άλλαξε κάποιες διατροφικές της συνήθειες, έκοψε το κάπνισμα και ξεκίνησε να περπατάει περισσότερο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε για τον γαμπρό της.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share