Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Μπέσσυ Αργυράκη: «Συμφωνώ στο να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά όχι στο να υιοθετούν παιδιά»

«Το να πηγαίνουν στο σχολείο και να βλέπουν τα άλλα παιδιά με μπαμπά και μαμά...»

6 Δεκεμβρίου 2023 17:15
Μπέσσυ Αργυράκη: «Συμφωνώ στο να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά όχι στο να υιοθετούν παιδιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη και ανέφερε πως συμφωνεί στο να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά όχι στο να υιοθετούν παιδιά. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τις δουλειές του σπιτιού.

«Συμφωνώ στο να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά όχι στο να παίρνουν παιδιά. Το να πηγαίνουν στο σχολείο και να βλέπουν τα άλλα παιδιά με μπαμπά και μαμά και εκείνοι να μην έχουν, αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους τραυματίσει τη ψυχή. Κι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, ιδίως σε μικρές ηλικίες» τόνισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Μπέσσυ Αργυράκη
Μπέσσυ Αργυράκη

Συγκινεί η Μπέσσυ Αργυράκη: «Η αδερφή μου έφυγε πολύ νέα, 42 χρονών, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και...»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά και συγκίνησε, αποκαλύπτοντας πως η αδερφή της έφυγε πολύ νέα, 42 χρονών και μέσα σε 6 χρόνια έχασε και τους γονείς της.

«Η πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά ήταν πολύ τιμητική για μένα. Θα χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου πάνω στην τοπική αυτοδιοίκηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Μπέσσυ Αργυράκη: Η απώλεια της αδερφής της και το εγγονάκι

Σχετικά με την Εβελίνα Νικόλιζα και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά, η Μπέσσυ Αργυράκη επεσήμανε «άλλαξα ρότα πλέον για την Εβελίνα. Την αφήνεις να αποφασίζει η ίδια. Είναι εγωιστικό να περιμένω ένα εγγονάκι για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος».

Όσον αφορά το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, σημείωσε ότι «μου λείπουν οι συμβουλές και η αλήθεια από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς», ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της αδερφής της, τονίζοντας «η αδερφή μου «έφυγε» πολύ νέα, 42 χρονών. Εκτός από την αδερφή μου, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και είναι πολύ θλιβερό να χάνεις όλη την οικογένειά σου σε μικρό χρονικό διάστημα. Την θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος».

Για τα όνειρά της, κατέληξε «θα ήταν παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share