Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Λάκης Γαβαλάς: «Κοιτούσε τα πόδια μου και του λέω: κύριε Λιάγκα, χαίρομαι που αρχίζετε να με βλέπετε από τόσο χαμηλά»

«Τη συκιά πρέπει να την τινάζεις συχνά για να ρίχνεις τους καρπούς»

6 Δεκεμβρίου 2023 16:41
Λάκης Γαβαλάς: «Κοιτούσε τα πόδια μου και του λέω: κύριε Λιάγκα, χαίρομαι που αρχίζετε να με βλέπετε από τόσο χαμηλά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/12) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη ζωή του μετά το πέρασμα από τις φυλακές, σχολίασε το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση σχετικά με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν ένα restart η φυλακή απ’ ό,τι φαίνεται. Εγώ φυλακισμένος στη ζωή μου έχω υπάρξει πολλές φορές λόγω της πειθαρχίας μου. Όλη η φάση της ζωής μου είχε μία πειθαρχία και ίσως γι’ αυτό ήμουν τόσο προετοιμασμένος. Βέβαια, το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο», είπε αρχικά για την εμπειρία του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Λάκης Γαβαλάς. Με την ευκαιρία, δείτε σε ποιό reality ακούγεται ότι θα συμμετάσχει ο σχεδιαστής.

«Εκεί έπρεπε να πηγαίνω φαγητό στα παιδιά, για να τα δωροδοκώ να είναι καλά μαζί μου. Και πολλά σύκα τους πήγα, γιατί ήταν καλοκαίρι. Η συκιά πρέπει να τινάζεται συχνά για να ρίχνει τους καρπούς της», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

«Εγώ έχω μεγαλώσει τα ανίψια μου αλλά όπως λέει και η αδελφή μου: δεν είναι δικά σου παιδιά, είναι δανεικά. Δεν με ενοχλεί οτιδήποτε κι αν προκύπτει από το νομοσχέδιο, εγώ δεν θα το άντεχα πάντως ως ευθύνη», απαντά ο Λάκης Γαβαλάς σε ερώτηση για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ξεχνάς τον Λιάγκα στο Dancing που έβλεπε τα πόδια μου και μου έλεγε ότι έχω κόκκινο βερνίκι στα νύχια; Και του λέω: κύριε Λιάγκα, χαίρομαι που αρχίζετε να με βλέπετε από τόσο χαμηλά», θυμήθηκε στην αρχή της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή μία αναφορά στην εξωτερική του εμφάνιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share