Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ήμουν δειλή - Ο πατέρας μου σιχαινόταν να...»

«Δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν… μέχρι πριν κάποια χρόνια που ξύπνησα ένα πρωί και είπα: Ως εδώ»

6 Δεκεμβρίου 2023 16:34
Κατάθεση ψυχής από Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ήμουν δειλή  - Ο πατέρας μου σιχαινόταν να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Ναταλία Γερμανού, αναφέροντας στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, ότι ήταν ένας πολύ φοβισμένος και δειλός άνθρωπος. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε και τι σιχαινόταν ο πατέρας της.

«Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, έβγαλα ένα απολυτήριο με 17,6 και ξεκίνησα κατευθείαν να δουλεύω, γιατί έτσι ήθελε ο πατέρας μου. Δεν ήμουν ένα επαναστατημένο εφηβάκι, πήγαινα όπου με πάει. Είναι τρομερή κωλοφαρδία να έχεις πατέρα τον Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο, είναι το επώνυμο που ανοίγει τις πόρτες», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του MEGA. Παράλληλα, αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού για τον Θάνο Καλλίρη.

«Όλα μου τα αφεντικά από την πρώτη στιγμή μου είπαν το ίδιο πράγμα: το ότι είσαι κόρη του Γερμανού με αναγκάζει να σε δοκιμάσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σε κρατήσω αν δεν μου κάνεις. Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του. Ήξεραν ότι είναι τέτοιος άνθρωπος. Όταν μπήκα λοιπόν στον χώρο, οι συνάδελφοι με αντιμετώπισαν με φοβερή καχυποψία», εξομολογείται στη συνέχεια η οικοδέσποινα του Καλύτερα Δε Γίνεται.

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν… μέχρι πριν κάποια χρόνια που ξύπνησα ένα πρωί και είπα: ως εδώ. Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα γενικά να διεκδικώ, να πατάω πιο σταθερά στα πόδια μου και να αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά.

«Είχα φοβερές ανασφάλειες. Φοβόμουν τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σχέση, ήμουν σαν τη μαϊμού που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες. Και ξαφνικά τώρα θεωρώ την ανεξαρτησία μου το πιο σημαντικό πράγμα, δεν τη λέω καν μοναξιά», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share