Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Φαίη Σκορδά για Βίκυ Παγιατάκη: «Δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ μετά από αυτό - Το σκέφτομαι και θέλω να βάλω τα κλάματα...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τη γνωστή αστρολόγο

6 Δεκεμβρίου 2023 13:09
Φαίη Σκορδά για Βίκυ Παγιατάκη: «Δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ μετά από αυτό - Το σκέφτομαι και θέλω να βάλω τα κλάματα...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Άγγελος Πυριόχος στην εκπομπή “Fay’s Time” αναφέρθηκε στην εποχή που εργαζόταν στο Alter. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για τη Βίκυ Παγιατάκη!

«Δεν θα ξεχάσω κάποιες δύσκολες στιγμές σε εκείνο το σταθμό, τώρα η Βίκυ δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ μετά από αυτό που θα πω… Κάποια παιδιά που γνώριζε ότι μπορεί να δυσκολεύονται, την έβλεπα κάποιες φορές και δεν θα ξεχάσω μια εικόνα στη σκάλα, που χωρίς ο άλλος να το περιμένει, έκανε μια κίνηση κι έφευγε και εξαφανιζόταν.

Το σκέφτομαι και θέλω να βάλω τα κλάματα. Χωρίς να περιμένει τίποτα, ούτε ένα ευχαριστώ, έκανε την κίνησή της κι εξαφανιζόταν. Και η Ζήνα Κουτσελίνη είναι το ίδιο δοτική», είπε η Φαίη Σκορδά.

Χρυσό «κομφούζιο» από την Βίκυ Παγιατάκη: Χρήμα και έρωτας ενώνονται για Διδύμους, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια (video)

Ζώδια: Ερωτικές και οικονομικές ανατροπές περιμένουν τους Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Βίκυς Παγιατάκη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα ευνοηθούν σε τύχη και χρήματα το 2024.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Φουλ καψούρα για 3 ζώδια: Οι Ερωτικές Προβλέψεις του 2024 από τους Χρήστο Άρχο και Αθηνά Βαγενά

Ζώδια: Ένα μεγάλο αφιέρωμα ερωτικών προβλέψεων για το 2024 πραγματοποίησαν ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά και μας αποκάλυψαν ποια ζώδια τη νέα χρονιά θα ερωτευτούν, ποια θα χωρίσουν, ποια θα παθιαστούν, ποια θα έχουν επανασύνδεση και ποια θα έχουν μία αδιάφορη αισθηματική ζωή!

Μας έδωσαν προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, βαθμολογώντας την ερωτική εύνοια των ζωδίων! Απόλαυσέ τους!

Δες τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις σου στο βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share