Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Μάριος Αθανασίου: «Η επιμονή των γυναικών είναι αυτή που με κάνει να χάνω την υπομονή μου» (video)

«Από τα 2 μέχρι τα 82 είναι ίδιες»

6 Δεκεμβρίου 2023 11:34
Μάριος Αθανασίου: «Η επιμονή των γυναικών είναι αυτή που με κάνει να χάνω την υπομονή μου» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Σύντομες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Μάριος Αθανασίου, το βράδυ της Τρίτης (5/12), στο θέατρο Coronet όπου παρευρέθηκε για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά».

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του και τον ρόλο του ως πατέρας. «Εγώ πιστεύω πάντα πως δεν είμαι καλός και λέω στα παιδιά ότι κάνω συνέχεια λάθη. Το ξέρω και το βλέπω κιόλας ότι κάνω συνέχεια λάθη. Ό,τι συμβαίνει λάθος, καταλαβαίνεις πως είναι δική σου ευθύνη. Και δεν το κάνω επειδή είμαι ενοχικός, αλλά αυτό ισχύει», είπε.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πως να πάρουν πρωτοβουλία οι άντρες όταν πάνε στα κορίτσια και συμπεριφέρονται έτσι;»

Ο Μάριος Αθανασίου συνέχισε λέγοντας: «Αυστηρός δεν είμαι, αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου, θα ήθελα να είχα παραπάνω. Η επιμονή των γυναικών είναι αυτή που με κάνει να χάνω την υπομονή μου. Από τα 2 μέχρι τα 82 είναι ίδιες, αυτό κάνουν».

Πατέρας «βράχος» ο Μάριος Αθανασίου: «Συζήτησα με τον γιο μου και τις μικρές μου κόρες για την ομοφυλοφιλία μέσα σε τρία λεπτά»

Πατέρας «βράχος» είναι ο Μάριος Αθανασίου, καθώς είναι πολύ ενεργός στο μεγάλωμα των παιδιών του. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και αποκάλυψε πως συζήτησε με το γιο και τις μικρές του κόρες για την ομοφυλοφιλία μέσα σε τρία λεπτά.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς», απάντησε για την σκηνή με το γκέι φιλί που προβλήθηκε στη σειρά, αλλά και τη συζήτηση που προηγήθηκε με τον γιο του και τις μικρότερες κόρες τους.

«Με τον γιο μου, τη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά, ακόμη και με τις μικρές κόρες μου, θεώρησα πως έπρεπε να κάνω τη συζήτηση, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί κάποιοι να το κορόιδευαν στο σχολείο. Του ξήγησα – μέσα σε λίγα λεπτά – και τελειώσαμε… το ξεκαθαρίσαμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο. Είμαι αισθανόμαστε έτσι, όσο πιο μεγάλοι είμαστε τόσο πιο περίεργα αισθανόμαστε», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ αποκάλυψε πως ο18χρονος γιος του σπουδάζει Μηχανικός Σχεδιάσης Προϊόντων και Συστημάτων.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 19:50

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share