Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Η ιέρεια του σ@ξ Ειρήνη Χειρδάρη αποκαλύπτει: «Αυτό είναι το πιο καυτό κόλπο που έχω να σας δώσω» (video)

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι άντρες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό. Και αυτό γιατί...»

6 Δεκεμβρίου 2023 10:23
Η ιέρεια του σ@ξ Ειρήνη Χειρδάρη αποκαλύπτει: «Αυτό είναι το πιο καυτό κόλπο που έχω να σας δώσω» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Ομιλία στο @TEDxAUTH 2023 με τίτλο «Ο Έρωτας και η Ψυχή δε μένουν πια εδώ» έδωσε η Ειρήνη Χειρδάρη, αναλύοντας σημεία των καιρών στον σεξουαλικό τομέα.

Η γνωστή σεξολόγος και sex coach μίλησε για τον έρωτα, το σεξ και τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, ανήρτησε δύο βίντεο-αποσπάσματα από την ομιλία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤikTok.

Στο πρώτο κλιπ ξεκίνησε κάνοντας μια αναδρομή από τον ορισμό του έρωτα, περιέγραψε την ορμονική διεργασία που συμβαίνει στο μυαλό και το σώμα του ανθρώπου όταν είναι ερωτευμένος και επίσης χαρακτήρισε το σεξ ως «την ύψιστη μορφή της επικοινωνίας» ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Επίσης, υποστήριξε ότι αν ένα ζευγάρι δεν επικοινωνεί καλά, αυτό θα φανεί στη σεξουαλική του ζωή. Στη συνέχεια, περιέγραψε μια εμπειρία της με έναν κωφώ πελάτη της, ο οποίος ήθελε να βιώσει την ηδονή «έστω μια φορά πριν πεθάνει».

Επιπλέον, η σεξολόγος ισχυρίστηκε ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν πολύ σεξ με πολλούς ανθρώπους, πιθανόν γιατί είναι ανικανοποίητοι από τη σεξουαλική τους ζωή, καθώς «όλο κάτι ψάχνουν, αλλά δεν ξέρουν τι». Τέλος, διηγήθηκε ότι με την εξάπλωση και την ελεύθερη πρόσβαση του πορνό στο Internet πλέον οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ αλλά «we porn».

«Το πορνό, όμως, έχει βγει για τον αυνανισμό. Γι' αυτό και εικόνες του, οι φαντασιώσεις του είναι τόσο έντονες. Να διεγερθούμε γρήγορα, να αυνανιστούμε, να πάμε στις δουλειές μας. Αυτό είναι το πορνό. Η ερωτική μέθεξη δε μας νοιάζει στο πορνό. Εκεί οι δύο, τρεις ή περισσότεροι παρτενέρ κάνουν σεξ εντελώς ασύνδετοι», υπογράμμισε η σεξολογός και πρόσθεσε:

«Βλέποντας όμως κανείς διαρκώς ερωτικές ταινίες, αποκτά την πεποίθηση ότι αυτό είναι το σεξ. Στην Ελλάδα, δε, μια χώρα χωρίς καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, το πορνό είναι και το μόνο σχολείο για σεξ».

Επίσης, δήλωσε ότι στην Ελλάδα η ηλικία που έρχονται οι άνθρωποι για πρώτη φορά σε επαφή με το πορνό είναι κάτω των 11 ετών.

Στο δεύτερο βίντεο, συνέχισε εστιάζοντας στη σημασία της σύνδεσης και της επικοινωνίας για μια καλή και υγιή σεξουαλική ζωή. Εν συνεχεία, ονομάτισε τις δύο πιο ανερχόμενες σεξουαλικές δυσλειτουργίες για τους άντρες: η καθυστερημένη εκσπερμάτιση και η ανεσταλμένη εκσπερμάτιση.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι άντρες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό», τόνισε η Ειρήνη Χειρδάρη και ισχυρίστηκε ότι είναι λόγω του γεγονότος ότι ο εγκέφαλός τους έχει συνηθίσει στις πολύ έντονες εικόνες του πορνό. Οπότε το πραγματικό σεξ δεν τους λέει τίποτα», σημείωσε.

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι στις γυναικείες δυσλειτουργίες την πρώτη θέση κατακτά η έλλειψη επιθυμίας και όχι η ανοργασμία.

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε πόσο δημοφιλείς είναι οι αρνητικές ιστορίες στις ημέρες μας, «τα ακυράκια, ο ανταγωνισμός, οι απιστίες», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Και συμπλήρωσε: «Ο ερωτευμένος δεν πετάει μόνο στα ουράνια, ο ερωτευμένος ζηλεύει, έχει ανασφάλειες, πονάει, υποφέρει, δεν αντέχεται ο έρωτας. Δύο καταλήξεις έχει, ή θα διαλυθεί ή θα μεταμορφωθεί σε αγάπη».

«Εγγύτητα, πάθος και δέσμευση», είπε κατηγορηματικά ότι χρειάζεται να έχει κάποιος για να μπει στην ερωτική αγάπη.

Τέλος, είπε ότι ο πελάτης της βρήκε τον «οργασμό του». «Άγγιξε για λίγο την αθανασία, έγινε για λίγο μικρός θεός. Αυτό το κάνει η ερωτική αυτοπραγμάτωση. Όταν εκπληρώνεις ολόκληρο το δυναμικό σου ως ερωτικό ον».

«Μετά από 4 λεπτά που κοιτάς τον άλλον άνθρωπο στα μάτια βλέπεις μόνο την ψυχή του. Αυτό είναι το πιο καυτό κόλπο του σεξ που έχω να σας δώσω», κατέληξε η Ειρήνη Χειρδάρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share