Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της: Επανεμφάνιση Λίνας Σακκά μετά απο χρόνια - «Είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου» (Video)

Όσα είπε για την απόφασή της να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση

6 Δεκεμβρίου 2023 09:14
Σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της: Επανεμφάνιση Λίνας Σακκά μετά απο χρόνια - «Είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επανεμφάνιση είχαμε της Λίνας Σακκά μετά απο χρόνια με τον χρόνο πραγματικά να μην έχει περάσει πάνω από την αγαπημένη ηθοποιό. Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» και έκανε μερικές δηλώσεις, μεταξύ άλλων, στο «Happy Day». Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον πατέρα του γιου της.

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο. Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Νιώθω πολύ περήφανη. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινό, αλλά λόγω του παιδιού δεν μπορώ να είμαι 10 ώρες σε ένα γύρισμα» είπε στην αρχή.

Τέλος, η Λίνα Σακκά πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου. Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση».

«Χώρισα από τον άντρα μου ενώ ήμουν έγκυος γιατί...»: Συγκλονίζει η Λίνα Σακκά!

«Το παιδί ήρθε σαν δώρο και για τους δυο μας, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι»!

Στο πρόσφατο παρελθόν η Λίνα Σακκά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αι μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως τα έβγαλε πέρα μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη της και χωρίς δουλειά:

«Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας».

«Χώρισα από τον άντρα μου ενώ ήμουν έγκυος γιατί...»: Συγκλονίζει η Λίνα Σακκά!

Σε ερώτηση του Γιώργου για τον χωρισμό, η Λίνα απάντησε: «Δεν είμαστε μαζί, το είχαμε πει από παλιά αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσα – ίσα που οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Δηλαδή, ευτυχώς που είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα και να μην κάνουμε πειράματα.

Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε. Το παιδί ήρθε σαν δώρο και για τους δυο μας, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πειραματισμού “έλα να το δούμε και αν μας βγει”. Έχουμε μία ωριμότητα και καταλάβαμε ότι δεν πάει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share