Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

"Λιώνει" η Όλγα Κιουρτσάκη: «Ο καλύτερος μήνας για να μοιραζόμαστε εικόνες χαράς με την οικογένεια μας» - Η φωτογραφία με την κορούλα της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η μικρή Μιχαέλα ήρθε και άλλαξε μία για πάντα τη ζωή της

4 Δεκεμβρίου 2023 18:16
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, βιώνει ξεχωριστές στιγμές στην καθημερινότητά της από τότε που γέννησε την κόρη της, τη μικρή Μιχαέλα που ήρθε και άλλαξε μία για πάντα τη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν, που θα είναι και τα πρώτα με τη μικρούλα, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι από μόνα τους ξεχωριστά και πολύ ευτυχισμένα. Η Όλγα Κιουρτσάκη ανέβασε φωτογραφία από το στολισμένο γιορτινά σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της Φώτη Λιόση και τη μικρούλα τους, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε στη λεζάντα αυτής της πολύ όμορφης και τρυφερής οικογενειακής φωτογραφίας: «Καλό μήνα, ο καλύτερος μήνας για να μοιραζόμαστε εικόνες χαράς με την οικογένεια μας!!!»

Η φωτογραφία της Όλγας Κιουρτσάκη με την κορούλα της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου» - Συγκινεί η Όλγα Κιουρτσάκη για την 4 μηνών κορούλα της

Με τα πιο τρυφερά λόγια μίλησε η Όλγα Κιουρτσάκη για την κόρη της που έγινε 4 μηνών, τονίζοντας πως είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, έγραψε πως παρά τα δικά της λάθη, θα προσπαθήσει να δώσει στην κόρη της όλη της την αγάπη, ενώ εξομολογήθηκε πως αν δεν ήταν το μωρό της και ο σύζυγός της εκείνη θα έφευγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για την κόρη της

«Κλείνεις 4 μήνες ζωής!!! Αν θα έπρεπε να σε περιγράψω με λίγες λέξεις παιδί μου, θα έλεγα ότι είσαι ένας άγγελος, καλόβολο μωράκι, ήρεμο και χαμογελαστό, ευτυχισμένο και έτσι θα είσαι στην ζωή σου με εμάς γονείς που ξέρει όλος ο κόσμος πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε! Ο μπαμπάς @fotios_losis θα σου μάθει να είσαι έξυπνη να μην σε πιάνει κανείς στον ύπνο και να γίνεις δυναμική κι εγώ θα σου δίδαξω την καλοσύνη, την τιμιότητα, την καθαρή ματιά. Θα σου μάθω τι σημαίνει να αγαπάς τους ανθρώπους, χωρις να περιμένεις αντάλλαγμα. Είσαι ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ζεστή την καρδιά μου. Με ένα βλέμμα παιδικό, αθώο, αγνό και ένα χαμόγελο που συναντάς πλέον σε λίγους ενήλικες ανθρώπους, μόνο σε όσους δεν έχουν πονηριά μέσα τους!

Η κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη έγινε 4 μηνών

Κι εγώ θα σταθώ δίπλα σου και θα σου χαρίσω μια ονειρική ζωή μου Μιχαέλα μου, είσαι το μόνο πράγμα που με κρατάει ζωντανή μετά τον μπαμπά σου! Αν δεν είχα εσάς θα έφευγα από αυτή την ζωή!

Δείτε επίσης: Συγκινεί η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι»

Τώρα πιά ειμαι 37 χρονών... αλλά πολύ κουρασμένη ψυχολογικά αλλά υπόσχομαι να μην σε πληγώσω, αποπάρω, διώξω, κάνω να κλάψεις, βρίσω σε άλλους, διαλύσω την οικογένεια μας, σε κάνω να πληρώσεις δικά μου λάθη και επιλογές ΠΟΤΕ!

Κι εγω…δεν θα ξαναγίνω ποτέ η ίδια.. όπως ήμουν πριν από εσενα μικρό νεραϊδάκι που ήρθες στην ζωή μου και με έκανες να την αντιμετωπίζω πλέον πιο σκληρά και να μην ανέχομαι πλέον καταστάσεις και συμπεριφορές!!! Σε υπερ-αγαπώ!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ έχει αποκαλύψει και τις δυσκολίες που πέρασε μετά την γέννα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share