Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω σαν εσένα όταν μεγαλώσω ψηλός, πετυχημένος και...» - Το συγκινητικό γράμμα και δώρο από μικρό θαυμαστή του (photos)

«Μου είπε η μαμά μου ότι θα έρθει να σε δει...»

4 Δεκεμβρίου 2023 18:06
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω σαν εσένα όταν μεγαλώσω ψηλός, πετυχημένος και...» - Το συγκινητικό γράμμα και δώρο από μικρό θαυμαστή του (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει «μαγέψει» μικρούς και μεγάλους με το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και τη σεμνότητά του. Αυτή την περίοδο εκτός από τη σειρά «Παγιδευμένοι» που υποδύεται τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο παίζει και στη θεατρική παράσταση Closer.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω σαν εσένα όταν μεγαλώσω ψηλός, πετυχημένος και...»

Ένας μικρός του θαυμαστής ήθελα να πάει να τον δει στο θέατρο, αλλά η μαμά του επέμενε πως το έργο δεν είναι για την ηλικία του κι έτσι αποφάσισε να του γράψει ένα γράμμα και να του στείλει ένα αυτοκινητάκι από τα παιχνίδια του. Ο γοητευτικός ηθοποιός συγκινήθηκε από την κίνηση του 8χρονου Άκη και αποφάσισε να το κοινοποιήσει μέσω Instagram.

«Γεια! Είμαι ο Άκης. Η αλήθεια είναι ότι σε θαυμάζω πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω σαν εσένα όταν μεγαλώσω… ψηλός, πετυχημένος και καλός και όταν μου είπε η μαμά μου ότι θα έρθει να σε δει ήθελα τόσο πολύ να έρθω μαζί της για να σε γνωρίσω, αλλά μου είπε ότι δυστυχώς δεν είναι για παιδάκια η παράσταση!

Σου στέλνω το αυτοκινητάκι μου για να θυμάσαι ότι έχεις έναν μικρό θαυμαστή 8 χρονών! Το μεγάλο μου όνειρο είναι να σε γνωρίσω από κοντά. Μακάρι να γίνει κάποια μέρα.

Σε αγαπώ πολύ

Ο μικρός σου θαυμαστής», έγραφε το γράμμα.

Ανάρτηση Μιχάλη Λεβεντογιάννη για δώρο μικρού θαυμαστή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share