Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Είχαμε γίνει τότε... Όταν ο γιος μου πήγαινε στην Α' γυμνασίου μας είχαν καλέσει από το...» - Το άγνωστο μπλέξιμο της Ελένης Μενεγάκη εξαιτίας του γιου της, Άγγελου Λάτσιου (Video)

«Είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...»

4 Δεκεμβρίου 2023 17:08
«Είχαμε γίνει τότε... Όταν ο γιος μου πήγαινε στην Α' γυμνασίου μας είχαν καλέσει από το...» - Το άγνωστο μπλέξιμο της Ελένης Μενεγάκη εξαιτίας του γιου της, Άγγελου Λάτσιου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγνωστο μπλέξιμο του γιού της, Άγγελου Λάτσιου στην Α΄ Γυμνασίου αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή, με αφορμή το περιστατικό με 13χρονους στην περιοχή της Ναυπάκτου που "έγδυσαν" φωτογραφίες συμμαθητριών και στη συνέχεια της μοίρασαν στο σχολείο.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

«Θυμάμαι και εγώ, όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει επειδή δεν είχαν κωδικούς, έλα να φτιάξουμε ένα Instagram μάλλον και μας είχαν καλέσει από το σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού το Instagram δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι τότε, μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε, δηλαδή είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μου θυμίζει τον πρώην μου» - Το αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη 13 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο (video)

Με αποκαλυπτική διάθεση η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή της τη Βάσια Παναγοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12).

Προτού περάσουν στις εξελίξεις της «Γης της Ελιάς», η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με το κοινό το γεγονός πως ο γιος της Βάσιας Παναγοπούλου έχει ιδιαίτερη ομοιότητα με τον δικό της, Άγγελο Λάτσιο, αλλά και με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

Δείτε επίσης: Διώροφη με δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ και πισίνα: Προκαλούν ίλιγγο οι φωτογραφίες από την βίλα του Γιάννη και Άγγελου Λάτσιου!

Η Βάσια Παναγοπούλου με το που άκουσε τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη ξέσπασε σε γέλια, καθώς νωρίτερα έδειχνε μέσα από φωτογραφίες του κινητού της τον μεγάλο της γιο.

«Μου έδειχνε τον μεγάλο της γιο, που είναι εκεί κοντά στην ηλικία του δικού μου, ο δικός της γιόρταζε κιόλας χθες, εμένα είχε γενέθλια εχθές και της λέω: "Ρε συ, αυτό το τούτο του, πολύ μου θυμίζει τον δικό μου γιο, μη σου πω μου θυμίζει και τον πρώην μου". Δηλαδή αυτό το τούτο μύτη μικρή, μάτια σκιστά, κούτελο μεγάλο. Οι γιοι μας έχουν μια έτσι...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share