Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Σπαρακτική εξομολόγηση από τον Ετεοκλή Παύλου: «Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο - Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν» (video)

«Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή»

4 Δεκεμβρίου 2023 16:39
Σπαρακτική εξομολόγηση από τον Ετεοκλή Παύλου: «Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο - Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο με την Ελένη Χατζίδου.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με την Κατερίνα Βρανά για την παγκόσμια αυτή ημέρα, με τον παρουσιαστή να μιλάει για τη δική του εμπειρία σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί» τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23, πόσες παρέες πάλευαν να μη μείνω στην απ’ έξω και να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω όπως όλοι» εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Να κλείνουν τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν όταν μιλάει...» - Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου (Video)

Θέση για τα όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος σχετικά με τα κιλά και τις διαφημίσεις που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα, πήραν στο Breakfast@Star, με τον Ετεοκλή Παύλου να απαντά στον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων και την Ελένη Χατζίδου να μιλά με σκληρή γλώσσα. Επίσης, «ξεσπάθωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Περικλή Κονδυλάτο.

«Ετεοκλή, εγώ δεν έκανα κάποιο σχόλιο για τη διαφορετικότητα. Κοιταξέ με, είμαι κι εγώ ένας διαφορετικός άνθρωπος κι εγώ έχω αισθανθεί ότι δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω γιατί το πήρες προσωπικά και το σύνδεσες με το θέμα υγείας που μπορείς να έχεις.

Ειλικρινά δεν ήταν σωστό να το συνδέσεις με αυτό το πράγμα. Συνδέεις ένα πρόβλημά σου με κάτι που είπα εγώ που είναι τελείως άσχετο. Ούτε εσένα είχα στο μυαλό μου, ούτε την κ. Μπάρκα, εγώ είπα γενικότερα τι μου αρέσει», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος σε δηλώσεις του.

«Προβλήθηκα προσωπικά και εγώ»

Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, για να του απαντήσει.

«Αναφερόμενος στο body shaming έγινε και δικό μου το θέμα και προσβλήθηκα κι εγώ προσωπικά και θέλω να σου πω για το θέμα των διαφημίσεων, δεν προσπαθούν να σου επιβάλλουν κανένα πρότυπο, προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι κι αυτοί οι άνθρωποι έχει δικαίωμα να ζήσει. Έχει το ίδιο δικαίωμα στα όνειρα, όπως όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο», είπε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων.

«Προτείνω να του κλείνουν τα μικρόφωνα»

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και εκείνη μετά τα όσα άκουσε: «Κάθε φορά που μιλάει ο Περικλής Κονδυλάτος βάζει και νέα πράγματα στο τραπέζι. Εν τω μεταξύ παραπονιέται ότι δεν έχει χρόνο να μιλήσει στις εκπομπές, μια χαρά χρόνο έχεις και πολύ χρόνο έχεις και θα πρότεινα να κλείνουν και τα μικρόφωνα και απλά να φεύγουν οι δημοσιογράφοι σε τέτοιες δηλώσεις, όπως σαν αυτή που έκανε, πέρα από όλες τις υπόλοιπες, για τη χυδαιότητα των κοριτσιών που ντύνονται έτσι κλπ. Είναι αυτοί όλοι που όταν θα πάει μια κοπέλα και θα πει “με πείραξαν, με κακοποίησαν”, θα ρωτήσει “τι φορούσες;”. Ντροπή! Καλύτερα να μην έχεις χρόνο να μιλάς, ας μιλάς με το έργο σου», είπε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share