Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια κιλών: «Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος» (video)

«Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα»

3 Δεκεμβρίου 2023 20:10
Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια κιλών: «Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το Q&A που ανέβασε στο Instagram account της. Με την ευκαιρία, δείτε την σπόντα της παρουσιάστριας στον Γιώργο Λιάγκα.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων για την απώλεια κιλών της και έτσι θέλησε να δώσει τα φώτα της σε θέματα διατροφής και ευεξίας.

«Θα κάνουμε αυτό το Q&A που τόσους μήνες μου στέλνετε μηνύματα για θέματα διατροφής και ευεξίας».


«Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου».

«Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου.
Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε».

«Για μένα όλη αυτή η ιστορία αφορά και μια πιο εσωτερική διαδικασία. Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία για εμένα. Μου λένε ότι “έχει φτιάξει η διάθεσή σου” επειδή έχασες βάρος αλλά για εμένα είναι το ανάποδο. Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος».

«Έβαλα στη ζωή μου το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο».

«Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου».

«Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share