Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, μπες, βγες, πρώην...» - Η αμήχανη στιγμή με τις δηλώσεις Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της Λασκαράκη (video)

Άβολο

3 Δεκεμβρίου 2023 16:32
«Αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, μπες, βγες, πρώην...» - Η αμήχανη στιγμή με τις δηλώσεις Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της Λασκαράκη (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στα παρασκήνια της παράστασης «Για μια Ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131 «τρύπωσε» η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη «The Break».

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι έπρεπε να απαντήσουν σε αδιάκριτες ερωτήσεις, ήταν και ο πρώην σύζυγός της Βάσως Λακσαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό που θα έκανα για μια ζωή είναι να πηγαίνω για ψάρεμα, μία ζωή. Όχι, δεν είχα αναγκαστεί να μείνω με τους γονείς μου, μετά την ενηλικίωση. Ευτυχώς από τα 18 μου και μετά έμεινα μόνος μου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή, όπως όλοι, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε πολύ».

Δείτε επίσης: Απελπίστηκε η Βάσω Λασκαράκη: «Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Τσιμιτσέλη στην εκπομπή»

Σε ερώτηση αν ο έρωτας με έρωτας περνάει, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Αναλόγως! Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους δίπλα σου».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Βάσω Λασκαράκη σχολίασε: «Α, όχι παιδιά! Αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες - βγες, πρώην, νυν, ήρθαν, έκαναν, είναι πολύ δύσκολα πράγματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share