Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Δεν τον αφήνει στιγμή μόνο: Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού ταξίδεψε Λος Άντζελες για να είναι στη συναυλία του (photo)

Η Αλεξάνδρα Νίκα έτρεξε στο πλευρό του τραγουδιστή

3 Δεκεμβρίου 2023 14:59
Δεν τον αφήνει στιγμή μόνο: Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού ταξίδεψε Λος Άντζελες για να είναι στη συναυλία του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός τις τελευταίες ημέρες, λόγω της περιοδείας που ήταν προγραμματισμένη.

Το tour του διάσημου τραγουδιστή στην Αμερική ξεκίνησε στις18 Νοεμβρίου από τη Νέα Υόρκη όπου τραγούδησε στο Barclays Center και ολοκληρώθηκε στο Λος Άντζελες και στο Dolby Theatre, στις 2 Δεκεμβρίου.

Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα. Θαύμασε τον αγαπημένο της στη σκηνή, καθώς το ζευγάρι μετρά πλέον αρκετούς μήνες σχέσης.

Η σύντροφος του τραγουδιστή πόζαρε, μάλιστα, μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη, με τον παρουσιαστή να αναρτά το στιγμιότυπό τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, ταξίδεψε στο Λος Άντζελες για τη συναυλία του

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Αυτό είναι το κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ζει αυτή την περίοδο μια τεράστια επαγγελματική επιτυχία, καθώς κάνει συναυλίες στην Αμερική και τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και το Τορόντο. Ωστόσο, θα τρίβετε τα μάτια σας, όταν δείτε το κόστος του εισιτηρίου.

If you can make it there, you can make it everywhere γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, συνοδεύοντας με αυτόν τρόπο ένα βίντεο από στιγμιότυπα της περιοδείας του στην Αμερική και αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι τα όνειρα δεν έχουν γεωγραφικά όρια.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες και το Τορόντο

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Θέατρο Ντόλμπι του Λος Άντζελες ξεκινούν από 100 δολάρια, ενώ όποιος επιθυμεί να βρίσκεται σε καλύτερες θέσεις έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εισιτήρια που κοστίζουν 200, 225, ή 275 δολάρια.

κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του στον Καναδά και συγκεκριμένα στο The Arena at Pickering Casino Resort του Τορόντο κοστίζουν από 135 έως 470 δολάρια.

κόστος για τις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Τορόντο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share