Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Έκκληση Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να καλέσει ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή - «Θα δει ωραίους γονείς, καλοαναθρεμμένα παιδιά» (video)

«Είναι φοβερά συνειδητοποιημένη η απόφασή τους να γίνουν γονείς»

3 Δεκεμβρίου 2023 11:11
Έκκληση Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να καλέσει ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή - «Θα δει ωραίους γονείς, καλοαναθρεμμένα παιδιά» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά την οποία ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να καλέσει ομόφυλους γονείς στη Βουλή.

«Είναι πολύ προβληματικό όταν μιλάει κάποιος και λέμε "λέει την άποψή του". Η άποψη πρέπει να εμπεριέχει γνώση, αλλιώς η άποψή σου είναι από κούφια έως ασήμαντη. Βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση που εκφέρουν την άποψή τους, που συνήθως είναι συνονθύλευμα πραγμάτων που διαβάζουν στο Facebook και δεν έχουν πάει ούτε μία φορά να δουν μία οικογένεια με ομόφυλους γονείς, δεν έχουν συνομιλήσει μαζί τους και δεν έχουν δει το παιδί», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αν θέλει ας ψηφίσει όχι, αλλά πρώτα πρέπει να δει ποιους γονείς θέλει να απορρίψει και να δει αυτά τα παιδιά. Είναι φοβερά συνειδητοποιημένη η απόφασή τους να γίνουν γονείς και μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία γνωρίζοντας ότι θα δυσκολευτούν και ότι η Πολιτεία δε θα τους στηρίξει. Όλη η προσπάθεια αυτών των γονέων είναι να φτιάξουν ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια της Πολιτείας».

Η έκκληση στον πρωθυπουργό

Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε έκκληση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ταυτόχρονα, Γιώργος Καπουτζίδης: «Κινδύνευσε ο γάμος των στρέιτ επειδή δύο ομοφυλόφιλοι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;» (video)

«Όλοι σας που σκέφτεστε να πάτε στη Βουλή και να ψηφίσετε, πριν το κάνετε αυτό, δείτε τους και μιλήστε μαζί τους. Θέλω να κάνω και έκκληση στον πρωθυπουργό. Ας τους καλέσει αυτούς τους γονείς και αυτά τα παιδιά. Θα δει ωραίους γονείς και καλοαναθρεμμένα παιδιά. Ας τους καλέσει», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share