Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Εξομολόγηση ψυχής από Φωτεινή Αθερίδου: «Έτυχε να γίνω μαμά. Αν δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά» (video)

«Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί...»

3 Δεκεμβρίου 2023 09:56
Εξομολόγηση ψυχής από Φωτεινή Αθερίδου: «Έτυχε να γίνω μαμά. Αν δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Για το κεφάλαιο μητρότητα μίλησε η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», το Σάββατο (2/12).

Αρχικά, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πριν πέντε χρόνια με έπαιρνες να ζήσω μία μέρα τώρα θα έλεγα “ποτέ δε θα κάνω παιδιά”. Όταν έρχεται όμως το βάρος ομαλά και χτίζεται το βάρος της ευθύνης και του προγράμματος κάπως δεν το καταλαβαίνεις», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου και πρόσθεσε: «Ήθελα να γίνω μαμά. Ο Θοδωρής έτυχε. Τώρα όπως είναι ζωή μου έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό - γιατί δεν το είχαμε στο πρόγραμμα - θα είχα μετανιώσει φρικτά.

Δείτε ακόμα: Συγκινημένη η Φωτεινή Αθερίδου: «Δε θα το ξεχάσω ποτέ...»

Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί ήταν τελείως αιφνιδιαστικό, ήταν η σχέση μας με τον Κώστα τελείως ρευστή, δεν είχαμε συζήσει ποτέ. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχουμε "σχέσεις" πάρα πολλά χρόνια. Σχέση σχέση κανονική, όμως, είχαμε έξι μήνες. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, είπα πως αν δεν κάνω το παιδί του Κώστα, δε θα κάνω κανενός. Μιλάμε για τεράστιο love story».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς βίωσε τον φυσιολογικό τοκετό στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, λέγοντας: «Δεν ήθελα να κάνω καισαρική, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που έκανα καισαρική. Τότε ήταν που είχαν περάσει πολλές ώρες, μου είχαν κάνει πρόκληση τοκετού και μου είχαν πει "μπορεί και να μη γεννήσεις". Απλώς επειδή υπάρχει μία ευκολία και μια τάση στην καισαρική και έμαθα ότι πια μπορείς να το προσπαθήσεις μετά από καισαραική, εάν έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ήθελα οπωσδήποτε να το προσπαθήσω.

Δεν ξέρεις πόση δύναμη ένιωσα στον φυσιολογικό τοκετό. Εγώ ο φοβικός άνθρωπος στον κόσμο το έκανα αυτό. Δε σου κρύβω ότι φόβομουν, γιατί είχα διαβάσει και τα πάντα και είχα και τον περίγυρό μου, που μου έλεγαν ότι είναι επικίνδυνο και ότι μπορεί να σπάσει κάτι. Αλλά το ήθελα τόσο πολύ, που θα έσκαγα. Είχα και τον Κώστα που με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό. Πόνεσε, έκανα φυσικά και επισκληρίδιο, άκουσα και ένα κρακ κάποια στιγμή στη λεκάνη, αλλά μετά το ξεχνάς κατευθείαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share