Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Εξομολόγηση καρδιάς από Άννα Κουρή: «Με τρομάζει ο χρόνος που περνάει μετά τα 40. Υπάρχουν ρόλοι που δεν μπορώ να ερμηνεύσω»

«Περνάει αστραπιαία...»

2 Δεκεμβρίου 2023 16:17
Εξομολόγηση καρδιάς από Άννα Κουρή: «Με τρομάζει ο χρόνος που περνάει μετά τα 40. Υπάρχουν ρόλοι που δεν μπορώ να ερμηνεύσω»

Μια συνέντευξη καρδιάς παραχώρησε η Άννα Κουρή στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στο πέρασμα του χρόνου. Ενώ αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετώπισε τη μεγάλη καταστροφή, όταν κάηκε στο σπίτι της στην Κινέτα.

Πριν μερικά χρόνια, ήρθατε αντιμέτωπη με μια μεγάλη καταστροφή, όταν κάηκε το σπίτι σας στην Κινέτα. Λυγίσατε τότε όταν είδατε τα πάντα να έχουν μετατραπεί σε στάχτη;

Το σπίτι στην Κινέτα ήταν της γιαγιάς μας, τώρα είναι της αδερφής μου και των παιδιών της. Δεν παύει όμως να είναι το οικογενειακό μας σπίτι. Μεγάλη η θλίψη όλων μας όταν είδαμε τα αποτελέσματα της φωτιάς και στο σπίτι και στον κήπο. Η μεγάλη παρηγοριά είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Η Άννα Κουρή για το πέρασμα του χρόνου

Ο χρόνος σας τρομάζει;

Από τα 40 και μετά ο χρόνος με τρομάζει, γιατί περνάει αστραπιαία! Θετικά: πείρα, συνειδητοποίηση, φιλίες με ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν, κατανόηση. Αρνητικά: αγαπημένους φίλους και συγγενείς που χάνονται από την ζωή, λιγότερες αντοχές, φθορά του χρόνου επάνω μας, ρόλοι που δεν μπορώ πια να ερμηνεύσω.

Πολλοί συνάδελφοί σας παραδέχονται τις επεμβάσεις που κάνουν στο πρόσωπό τους, εσείς θα το λέγατε δημόσια;

Μου είναι πολύ αδιάφορο το θέμα για να το σχολιάσω και να ξοδέψω χρόνο γι’ αυτό . Ας κάνει ο καθένας ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά.

Υπήρξε κάποια απώλεια στη ζωή σας που σας σημάδεψε;

Η πρώτη απώλεια που με σημάδεψε ήταν του πατέρα μου, μετά της γιαγιάς μου και σχετικά πρόσφατα παιδικής μου φίλης.

Ανατριχιάζει η Ζέτα Δούκα: «Δεν πίστευα ότι θα φτάσω 50 χρονών» (video)

Στην εκπομπή «Μαμα-δες» και την Τζένη Θεωνά θα μιλήσει την ερχόμενη Κυριακή 26/11 η Ζέτα Δούκα. Η εκπομπή «Happy Day» πρόβαλλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού. Με την ευκαιρία, δείτε την τοποθέτηση της ηθοποιού για την Άλκηστι Πρωτοψάλτη.

Η ίδια, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τη «φθορά» του χρόνου και την ηλικία των 50.

«Για πολλά χρόνια στη ζωή μου, που δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω 50 χρονών. Όταν είμαστε σε μικρή ηλικία φανταζόμαστε τα 40, τα 50 και πόσο μάλλον τις μεγαλύτερες ηλικίες σαν κάτι εξωπραγματικό.

Σαν κάτι δηλαδή που είναι πάρα πολύ μακρινό και πιθανότατα να μην έρθει και ποτέ» ανέφερε στην αρχή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share