Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Ξεσπάθωσε» η Καλάβρια για Λιάγκα & Μικρούτσικο: «Ας μαζευτούν! Καλό είναι να προσέχουν τι λένε και τι έχουν κάνει!» (video)

«Είμαι πολύ περίεργη να δω αν θα...»

2 Δεκεμβρίου 2023 14:16
«Ξεσπάθωσε» η Καλάβρια για Λιάγκα & Μικρούτσικο: «Ας μαζευτούν! Καλό είναι να προσέχουν τι λένε και τι έχουν κάνει!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυστηρή απάντηση σε Γιώργο Λιάγκα και Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε η Μαρία Καλάβρια, στα αρνητικά τους σχόλια για το «I’m a celebrity get me out of here», στο οποίο συμμετείχε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια που εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους κατέκριναν το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε.

Δείτε επίσης: «Μαλλιοτράβηγμα» Καλάβρια - Ηλιάδη: «Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω! Στην ηλικία σου δεν πρέπει να τα κάνεις αυτά» (video)

«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Αν πιστεύει ο κύριος Λιάγκας ότι με το παιχνίδι αυτό ξεφτιλιζόμαστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω στην κοινωνία μας που μπορούν να ξεφτιλίσουν κάποιον, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Είμαι πολύ περίεργη να δω αν θα μπορούσε να βγει από το comfort zone του. Καλό είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λέμε», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

«Λάθος και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πολύ κακώς το έκρινε και είπε ότι είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία. Δηλαδή, θέλει να μου πει ότι, όταν το 2001 – αν θυμάμαι καλά – ήταν στο Big Brother, ήταν καλύτερο από το “Ι’m Celebrity”; Αυτό το ριάλιτι δε θα έπρεπε καν να παίζει. Άστοχο αυτό από τον κύριο Μικρούτσικο. Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει.

Θα πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κάνει οι ίδιοι και στη συγκεκριμένη περίπτωση (σ.σ. Ανδρέα Μικρούτσικο) έχει πάει στο χειρότερο όλων των ριάλιτι. Δε θα καθίσω εγώ να κρίνω ποιος ήταν, πού ήταν, και πού είναι σήμερα. Καλό θα είναι να μαζεύονται», πρόσθεσε η Μαρία Καλάβρια.

Τον «βγάζει στη σέντρα» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξει το χρονοντούλαπο; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα;» (video)

Προβληματισμένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, το πρωί του Σαββάτου (2/12), σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Αφορμή για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της δημοσιογράφου, η οποία αποφάσισε να επαναφέρει κάποια σχόλια που είχαν γίνει πριν εννέα χρόνια σε εκπομπή που παρουσίαζε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας πως έβρισαν την κόρη της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρακολουθώντας όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για το αν όντως συμφέρει τους ανθρώπους της τηλεόρασης να ανοίξουν το χρονοντούλαπο και να δουν τι έλεγαν και οι ίδιοι πριν χρόνια.

«Η προσωπική εξέλιξη, γυρνώντας δέκα χρόνια πίσω, εγώ θα βγάλω και τη δουλειά από το κάδρο, σαν άνθρωπος, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας δέκα χρόνια πίσω και να θεωρήσετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος; Εγώ όχι.

Δέκα χρόνια πριν, μιλάμε για πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο. Οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν και σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός. Αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο, που μας αφορά όλους που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξει;

Γιατί όλοι όσοι δείχνουμε με το δάχτυλο, δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, λέω για όλους όσοι λένε “α, τι είχε πει τότε η Μαίρη”, όλους εμάς μας συμφέρει; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε; Ήταν όντως μια άλλη εποχή…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share