Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Τον «βγάζει στη σέντρα» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξει το χρονοντούλαπο; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα;» (video)

«Γιατί όλοι όσοι δείχνουμε με το δάχτυλο, δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα»

2 Δεκεμβρίου 2023 12:36
Τον «βγάζει στη σέντρα» η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξει το χρονοντούλαπο; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα;» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Προβληματισμένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, το πρωί του Σαββάτου (2/12), σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Αφορμή για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της δημοσιογράφου, η οποία αποφάσισε να επαναφέρει κάποια σχόλια που είχαν γίνει πριν εννέα χρόνια σε εκπομπή που παρουσίαζε η Μαίρη Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας πως έβρισαν την κόρη της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρακολουθώντας όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για το αν όντως συμφέρει τους ανθρώπους της τηλεόρασης να ανοίξουν το χρονοντούλαπο και να δουν τι έλεγαν και οι ίδιοι πριν χρόνια.

«Η προσωπική εξέλιξη, γυρνώντας δέκα χρόνια πίσω, εγώ θα βγάλω και τη δουλειά από το κάδρο, σαν άνθρωπος, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας δέκα χρόνια πίσω και να θεωρήσετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος; Εγώ όχι.

Δέκα χρόνια πριν, μιλάμε για πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο. Οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν και σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός. Αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο, που μας αφορά όλους που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξει;

Γιατί όλοι όσοι δείχνουμε με το δάχτυλο, δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, λέω για όλους όσοι λένε “α, τι είχε πει τότε η Μαίρη”, όλους εμάς μας συμφέρει; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε; Ήταν όντως μια άλλη εποχή…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share