Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Έγινε ολόκληρη γυναίκα! Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και συγκίνησε την Ελλάδα (Video)

Ένα κορίτσι που έζησε στη φιλόξενη αγκαλιά των παιδικών χωριών SOS και σήμερα είναι πρέσβειρα της δράσης τους

2 Δεκεμβρίου 2023 07:59
Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Έγινε ολόκληρη γυναίκα! Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και συγκίνησε την Ελλάδα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, ένα κορίτσι που έζησε στη φιλόξενη αγκαλιά των παιδικών χωριών SOS και σήμερα είναι πρέσβειρα της δράσης τους και ένα υπόδειγμα νεαρής επιστήμονα.

Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και συγκίνησε την Ελλάδα

Η Φωτεινή είναι το κοριτσάκι που στα 10 της χρόνια έκανε την Ελλάδα να ριγήσει όταν έσβησε τη φλόγα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2024. Παράλληλα, δείτε πως είναι σήμερα η γλυκιά Τερέζα Σάσσου του Mazoo and the Zoo.

Mε την πορεία της έκτοτε κρατά πάντα αναμμένη την «φλόγα» της ελπίδας στους νέους ανθρώπους που ονειρεύονται και στοχεύουν ψηλά.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον αστυνόμο "Μεγάλο ρουθούνι"; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο "Μπάμπης Μπάμπουρας" κατά κόσμον Περικλής Αλμπάνης (Video)

Ο Περικλής Αλμπάνης που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο αστυνόμος με το "Μεγάλο ρουθούνι", "Μπάμπης Μπάμπουρας" μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε τη «Θεοδώρα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Μαριάννα Λαγουρού (photo)

Ο «πάτερ Φανούριος» από το σίριαλ, «Φόνοι στο Καμπαναριό», αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς και μιλά για τον λόγο που είπε «ναι» στη σειρά.

«Με έκανε να πω το “ναι” στη σειρά ο πάτερ Φανούριος. Ο πάτερ Φανούριος θα αργήσει πάρα πολύ να καταλάβει ότι η αδελφή Αρσινόη και η Ηγουμένη Μαρία ψάχνουν κάτι που έχει σχέση με ένα έγκλημα. Ψυχανεμίζομαι ότι θα έχει μεγάλο σασπένς στο τέλος. Μέχρι τώρα παρά τον τίτλο της σειράς δεν έχω συναντήσει άλλο φόνο…

Δεν το ξέρουμε ακόμα, μπορεί. Έχω βάλει τον βοηθό μου τον νεωκόρο Συμεών να παρακολουθήσει τις μοναχές για να μάθω τι συμβαίνει και παθαίνει τα χίλια μύρια. Και αποφασίζει στη συνέχεια και ο πάτερ Φανούριος να τις παρακολουθήσει ο ίδιος. Ανακαλύπτω το σκοτεινό παρελθόν της Ηγουμένης Μαρίας σιγά σιγά και το λέω και στον Κύριό μου γιατί το παρελθόν της δεν είναι αρκετά καλό, γι’ αυτό την παρακολουθώ, για να δω μέχρι που θα φτάσει το κακό», είπε.

Μίλησε επίσης και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την ενοχλούσε πάρα πολύ όλο αυτό. Το να μην γεράσει, δεν το ήθελε. Όταν βγαίναμε έξω, προτιμούσε το ψάρι γιατί μου έλεγε ότι το ψάρι δίνει ευφυία και έτρωγε μόνο το κεφάλι, παρακαλώ. Δεν είχε κόντρα η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Μιμή Ντενίση. Την αγωνία της όμως την είχε να είναι πρώτη», είπε χαρακτηριστικά.

«Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατ. δραχμές...»

Θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Περικλής Αλμπάνης είχε πει: «Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατ. δραχμές. Έχω κάνει και δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share