Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Υπερήφανη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Βάνα Μπάρμπα: «Έστειλα ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό για το θέμα με τα μάρμαρα του Παρθενώνα » (video)

«Αισθάνθηκα πολύ ευγνώμων για αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός»

1 Δεκεμβρίου 2023 22:06
Υπερήφανη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Βάνα Μπάρμπα: «Έστειλα ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό για το θέμα με τα μάρμαρα του Παρθενώνα » (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας μεταξύ άλλων για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα με τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη, τη γενιά της βιντεοκασέτας αλλά και για την στάση του Πρωθυπουργού ως προς τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

«Ο Σταμάτης είναι ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα εξαιρετικό παιδί. Το ότι συνέβη αυτή η ατυχία στη ζωή του, νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Εμείς είμαστε εδώ να τον αγκαλιάσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, γιατί είναι ένα παιδί τρομερά αξιόλογο», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Τη συμμετοχή στις βιντεοκασέτες την λέτε σαν να είναι κάτι μεμπτό. Εγώ είμαι περήφανη για αυτό που έκανα. Κατ’ αρχάς μου έδωσε ψωμί και δεν θα ξεχάσω ποτέ τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Εγώ ήμουν κομπάρσος τότε, δουλεύαμε για να ζήσουμε. Είναι τραγικό και κρίμα, μια ανοησία, να μιλάμε με εμπάθεια για μια γενιά που πραγματικά έδωσε γέλιο και χαρά».

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί και αφορά την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε: «Είμαι υπέρ της ελευθερίας των ανθρώπων, των σχέσεων και των ομόφυλων ζευγαριών, είναι δικαίωμα του καθενός να λειτουργήσει όπως νιώθει, αλλά για το θέμα της τεκνοθεσίας, ίσως σαν μητέρα να με ξενίζει λίγο».

«Θα πω ότι ήταν εξαιρετική η εμφάνιση του πρωθυπουργού μας στο BBC. Αισθάνθηκα πολύ περήφανη και ευγνώμων για αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός γιατί, μετά από την αείμνηστη Μελίνα, ξαναγίναμε το επίκεντρο για το θέμα της επιστροφής των μαρμάρων στον τόπο τους. Το θεωρώ εξαιρετικό, το θεωρώ άκρως προσβλητικό από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Και δεν είναι ότι μας τα δίνουν για να τα έχουμε για ένα χρονικό διάστημα… Εδώ ανήκουν, εδώ είναι ο τόπος τους και πρέπει να γίνει η επιστροφή των μαρμάρων. Έστειλα ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό» πρόσθεσε, επίσης, η Βάνα Μπάρμπα στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share