Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Γάμος Δήμητρας Ματσούκα-Πέτρου Κόκκαλη: Τους πάντρεψε ο ιερέας που είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κορίτσια!

Eίχε δεχτεί κύμα αντιδράσεων τον περασμένο Ιούνιο, στην Κυριακή της Πεντηκοστής

1 Δεκεμβρίου 2023 16:48
Γάμος Δήμητρας Ματσούκα-Πέτρου Κόκκαλη: Τους πάντρεψε ο ιερέας που είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κορίτσια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας που πάντρεψε τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη είναι ο ιερέας Αλέξανδρος Καριώτογλου, εφημέριος στον ιστορικό ναό.

Ο ιερέας είχε δεχτεί κύμα αντιδράσεων τον περασμένο Ιούνιο, στην Κυριακή της Πεντηκοστής, μετά την απόφαση κάνει «παπαδάκια» δύο κορίτσια. Τότε ο ιερέας είχε τεθεί σε αργία με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Λίγο διάστημα μετά, είχε και πάλι στα καθήκοντά του.

«Αυτό που έγινε την γιορτή της Πεντηκοστής στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά Πλάκας πήρε πολλαπλές διαστάσεις και απ ό,τι φαίνεται είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Οι αντιδράσεις του κόσμου και της κοινής γνώμης αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμα ένα ποίμνιο που αναζητά ποιμένα. Αποδεικνύουν πως το ποίμνιο δεν είναι μόνο οι κύκλοι των αγκυλώσεων και της τυπολατρίας.

Αποκαλύπτουν ότι η κοινωνία αγαπά την εκκλησία και επιθυμεί να συνδεθεί μαζί της. Η αγάπη του Αρχιεπισκόπου προς το πρόσωπό μου δεν αμφισβητείται. Εκείνος εξάλλου με χειροτόνησε. Σέβομαι τις αποφάσεις του και δεν τις κρίνω. Τίμημα υπάρχει πάντα στην πνευματική ζωή και όταν κάνεις το καλό και όταν κάνεις το κακό. Δοξάζω τον Θεό για όλα και περιμένω την απόφαση της Συνόδου», είχε πει ο ιερέας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το πήρε το κορίτσι: Παντρεύτηκαν Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης - Το τρυφερό φιλί έξω από την εκκλησία (video)

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης σε κεντρική εκκλησία των Αθηνών, υπό άκρα μυστικότητα.

Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο, όπου διακρίνεται η 49χρονη ηθοποιός με νυφικό και πέπλο.

Όπως φαίνεται παρακάτω, η κάμερα εξασφάλισε εικόνες από την άφιξη της νύφης και τη θερμή αγκαλιά και το φιλί στον Πέτρο Κόκκαλη.

Δείτε ακόμα: Αμήχανος ο Πέτρος Κόκκαλης: Η αντίδραση στην αναφορά του γάμου του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Τα μέτρα γύρω από την εκκλησία είναι δρακόντεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share