Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιώργος Λάγιος σκέφτεται να στειρωθεί: «Αυτή την περίοδο με βρίσκετε άτεκνο! Όπως άλλοι σας καλούν σε βαφτίσια εγώ θα σας καλέσω στη στείρωσή μου» (Video)

«Βεβαίως, πολλοί άντρες με φλερτάρουν. Νιώθω επιθυμητός»

1 Δεκεμβρίου 2023 14:13
Ο Γιώργος Λάγιος σκέφτεται να στειρωθεί: «Αυτή την περίοδο με βρίσκετε άτεκνο! Όπως άλλοι σας καλούν σε βαφτίσια εγώ θα σας καλέσω στη στείρωσή μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Λάγιος, οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, στις οποίες αποκάλυψε πως σκέφτεται να στειρωθεί.

Ο γνωστός ψυχολόγος, που βρέθηκε σε ίδιο event μαζί με την πρώην του, Κάτια Ταραμπάνκο, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν συνομίλησαν. «Την είδα στα δύο μέτρα και τη ρώτησα “Κάτια, τι κάνεις;” και μου είπε πως είναι καλά», είπε σχετικά κι έπειτα άρχισε να απαντά σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Για το ίδιο ζήτημα μίλησε και η Κάτια Ταραμπάνκο. «Τον είδα, χαιρετηθήκαμε. Ανθρώπινα πράγματα», είπε. Κι έπειτα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, που συνεχώς καλείται να απαντήσει για τις προηγούμενες σχέσεις της. Ενώ, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία γλυκιά εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» με αφορμή μία εικόνα που είδε ερχόμενη στο στούντιο του Alpha.

«Όπως άλλοι σας καλούν σε βαφτίσια εγώ θα σας καλέσω στη στείρωσή μου»

Όταν τον ρώτησαν σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο, απάντησε: «Αυτή την περίοδο με βρίσκετε άτεκνο». Κι ακολούθησε η επόμενη ερώτηση: «Σκέφτεστε να κάνετε παιδί, είναι στα σχέδια σας;», για να πει: «Σκέφτομαι να στειρωθώ. Θα σας καλέσω. Όπως όλοι σας καλούν σε βαφτίσια, θα σας καλέσω στη στείρωσή μου».

Έπειτα, αναφέρθηκε στον λογαριασμό που έχει σε ιστοσελίδα γνωριμιών λέγοντας: «Δεν πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όλοι έχουν ψεύτικα προφίλ» και εν συνεχεία ερωτήθηκε για το αν τον φλερτάρουν άνδρες. «Βεβαίως, πολλοί άντρες με φλερτάρουν. Νιώθω επιθυμητός», τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share