Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Σήμερα ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτό μου. Αν με αξιώσει ο Θεός...» - Γλυκιά εξομολόγηση on air από την Κατερίνα Καινούργιου (Video)

«Με το καλό αν κάνω παιδάκι θέλω να το πηγαίνω εγώ σχολείο»

1 Δεκεμβρίου 2023 13:23
«Σήμερα ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτό μου. Αν με αξιώσει ο Θεός...» - Γλυκιά εξομολόγηση on air από την Κατερίνα Καινούργιου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία γλυκιά εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» με αφορμή μία εικόνα που είδε ερχόμενη στο στούντιο του Alpha. Παράλληλα, χαμός επικρατεί στο twitter με φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου και την μητέρα της.

H παρουσιάστρια τόνισε: «Σήμερα μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο νωρίς το πρωί και είπα “με το καλό αν κάνω παιδάκι, αν με αξιώσει ο Θεός, θέλω να το πηγαίνω εγώ σχολείο».

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί όπως κατεβαίνω πάντα είναι ένα σχολικό και είναι ένα πάρα πολύ μικρούλι πρέπει να πηγαίνει νήπιο. Ήταν με τη μανούλα του και έκανε συνέχεια ερωτήσεις στη μαμά του και ήταν με την τσαντούλα του και ήταν φανταστικό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και λέω “πόσο ωραίο είναι – μακάρι να προλάβαιναν όλες οι γυναίκες – να πήγαιναν οι μαμάδες τα παιδάκια στο σχολείο και στο σχολικό. Συγκινήθηκα σήμερα. Και λέω “δεν ξέρω πώς θα γίνει, αν έχω εκπομπή, δεν ξέρω τι θα έχω, να το πηγαίνω εγώ το παιδάκι μου στο σχολείο».

«Δεν μου την “πέφτουν” οι άντρες, έχω φάει επικές χυλόπιτες»: Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τον έρωτα, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ικανοποιημένη με την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «δόξα τω Θεώ, η τηλεοπτική χρονιά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν τις εντάσεις στην εκπομπή μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές».

Για τον έρωτα, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε «άσε να έρθει πρώτα ο έρωτας στη ζωή μου και θα δούμε αν θα το μοιραστώ. Όταν βγαίνω έξω δεν πέφτουν όλοι ανάσκελα, ούτε μου την πέφτει όλο το σύμπαν. Έχω κάνει το πρώτο βήμα και μου βγήκε σε κακό. Έχω φάει επικές χυλόπιτες».

Τα συναισθήματα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Τέλος, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε για τον πρώην σύντροφό της, τον Φίλιππο Τσαγκρίδη «του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι πάντα καλά. Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα για εκείνον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share