Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Εξομολόγηση ψυχής από Δήμο Αναστασιάδη: «Είχαμε από 5 ευρώ. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της» (video)

«Το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, είπαμε δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε»

30 Νοεμβρίου 2023 16:23
Εξομολόγηση ψυχής από Δήμο Αναστασιάδη: «Είχαμε από 5 ευρώ. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά εμβάθυνε ο Δήμος Αναστασιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

«Όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτούμε με την Τζένη και πότε θα βαφτίσουμε το παιδί, ρίχνω την ασπίδα μου και απαντώ ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μόνο εμάς. Θα το κάνουμε με τον τρόπο μας και θα είναι έτσι όπως εμείς ονειρευόμαστε», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

«Αν μου έλεγαν όταν γνωριστήκαμε με την Τζένη ότι θα είμαστε μαζί εννέα χρόνια, θα έλεγα ότι κάποιος με δουλεύει. Κι εκεί είναι που έρχεται και το αναπάντεχο, ποτέ μη βάζεις τη λογική σου στα κομμάτια του έρωτα και των σπουδαίων πραγμάτων. Δεν πάει βάσει προγράμματος, είναι στο ανεξέλεγκτο, στο ξέφρενο, εκεί που δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα».

Δείτε επίσης: «Μαρτυριάρα» η Τζένη Θεωνά: Η αποκάλυψη για την αντίδραση του Δήμου Αναστασιάδη όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Σε άλλο σημείο, ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την Τζένη Θεωνά. «Η σχέση μου με την Τζένη είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε κι έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι όλα τα κομμάτια μας ήταν αντίθετα. Απ’ όπου και να το πιάσεις. Είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι σε πολλά θέματα.

Υπήρχε εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου και δεν είχε ούτε η Τζένη. Είχαμε από πέντε ευρώ ο καθένας. Έχουμε συνδεθεί τόσο πολύ με την Τζένη, κι έχουμε περάσει πολλά στάδια και γι’ αυτό χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της, γιατί δεν είχε ούτε πέντε ευρώ. Ήμασταν σε αυτή την φάση, αλλά το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, είπαμε δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε», αποκάλυψε.

«Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι, είναι ότι δεν πούλησα ποτέ την αισθητική μου», κατέληξε ο Δήμος Αναστασιάδης,

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share