Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Δεν ήθελε ερώτηση για τα προσωπικά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Υπάρχουν άλλα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα να συζητήσουμε» (video)

Όταν όμως ρωτήθηκε για το φλέγον θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα, απάντησε «Δεν είμαι ενημερωμένη οπότε δεν μπορώ να απαντήσω»

30 Νοεμβρίου 2023 16:10
Δεν ήθελε ερώτηση για τα προσωπικά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Υπάρχουν άλλα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα να συζητήσουμε» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Τηλεοπτικές δηλώσεις παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού», μην κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όταν ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη, ανέφερε ότι έχει κουραστεί να τη ρωτάνε γι’ αυτό και πως θα μπορούσαν να τη ρωτήσουν για άλλα θέματα, πολιτικοινωνικού χαρακτήρα. Όταν όμως ο δημοσιογράφος της ζήτησε την άποψή της για την ακύρωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογο, αρνήθηκε να απαντήσει καθώς… δεν ήταν ενημερωμένη.

«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω και έχω και μια εξειδίκευση, δέκα χρόνια μοντέλο έχω κάποια εμπειρία. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα πάλι στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο, απλά για κάποιο λόγο συνέχιζε να παίζεται αυτό το έργο. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω. Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι.

Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, δεν είμαι η κατάλληλη, αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν παντρευτούμε ή όχι και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μη το συνεχίσω», είπε για το αν θα τη δούμε τελικά να παντρεύεται με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει το φλέγον πολιτικό θέμα των ημερών, η ίδια δε θέλησε να απαντήσει μιας και δεν ήταν ενημερωμένη.

«Δε διάβασα εκτενώς τι έγινε. Είδα τον τίτλο. Λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό. Δεν μπορώ να κρίνω. Δεν είμαι ενημερωμένη οπότε δεν μπορώ να απαντήσω» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share