Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Πρωθυπουργό – Γι’αυτό έδιωξα τις κόρες μου από το σπίτι»

«Μου πρότειναν να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική αλλά δεν ήθελα. Σταμάτησα όταν ήμουν 32 χρονών»

30 Νοεμβρίου 2023 15:10
Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Πρωθυπουργό – Γι’αυτό έδιωξα τις κόρες μου από το σπίτι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά από τρία χρόνια τηλεοπτικής αποχής βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην εκδότης μίλησε για όσα έζησε στην πολυτάραχη διαδρομή της ζωής του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από το Ευρωκοινοβούλιο, στα «χρυσά» χρόνια της επιτυχίας ως κορυφαίος εκδότης, στην οικονομική «καταστροφή» που έφερε την κατάθλιψη, ενώ μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητά του.

«Δούλεψα 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα. Αυτό που μου έχει μείνει, δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές. Τότε έκαναν μια απάτη που την κατάλαβα μετά. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και 4πλάσιο των Ευρωβουλευτών. Αυτοί έπαιρναν λεφτά, νοίκιαζαν ένα διαμέρισμα και έλεγαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο.

Γενικά δεν έχω μια εκτίμηση. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αποφασιστικοί. Πιστεύω ότι από τότε έχει αλλάξει, αλλά κοιτάζοντας το αποφασιστικό κομμάτι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Και τότε δεν πήγαιναν μαϊντανοί όπως τα τελευταία χρόνια. Ήταν τότε ο Κύρκος, ο Τσάτσος, περάσανε κι άλλοι πολλοί μεγάλοι άνδρες της Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω. Βλέπω ανθρώπους που λειτουργούν διαφημιστικά, όπως ο Γεωργούλης» τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Μου πρότειναν να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική αλλά δεν ήθελα. Σταμάτησα όταν ήμουν 32 χρονών και η απόφαση μου ήταν συνειδητή. Πίστευα ότι η ζωή εκεί ήταν βαρετή. Ήθελα η προσωπική μου ζωή να ήταν πιο χαρούμενη, δεν μου ταίριαζε το κλίμα. Δε μου πηγαίνει να ασχοληθώ. Έχω και το αθυρόστομο. Δε μου πάει. Θέλω να δουλεύω όλη την ώρα. Εγώ θέλω να πηγαίνω κάθε μέρα και να κάνω γκασμά», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share