Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Οδυσσέας Σταμούλης: Ωρολογιακή «βόμβα» η σημαδούρα - Όσα έδειξε η αυτοψία στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Ο δικηγόρος της άτυχης μητέρας μίλησε για τα ευρήματα

30 Νοεμβρίου 2023 15:06
Οδυσσέας Σταμούλης: Ωρολογιακή «βόμβα» η σημαδούρα - Όσα έδειξε η αυτοψία στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη και της πρώην συζύγου του, παρουσίασε ο δικηγόρος της άτυχης μητέρας, Γιάννης Μαρακάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ωρολογιακή «βόμβα» φαίνεται πως ήταν η σημαδούρα.

Ο Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε ότι ακόμη διεξάγεται προανάκριση και την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει το σχέδιο της πραγματογνωμοσύνης και ο πραγματογνώμονας της οικογένειας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχουν κάποια δεδομένα αδιαμφισβήτητα, όπως το ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των σημαδούρων. Παράλληλα, αβάσταχτος ήταν ο πόνος στο μνημόσυνο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, όπου απαρηγόρητος ήταν ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα, είναι το γεγονός πως το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη, αλλά και το ότι το βάρος που τη συγκρατούσε ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης:

Φιλιώ Κάρλα: Αυτή είναι η μητέρα του παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη (photo)

Ο Ισίδωρος Σταμούλης παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Ρενέ Σαραντινού και αποκάλυψε πως η μητέρα του παιδιού του αδερφού του, Οδυσσέα, είναι η Φιλιώ Κάρλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος Σταμούλης ανέφερε: «Τι μπορείς μόνος σου; Ούτε στον παράδεισο δεν μπορείς. Θέλω να πω επίσης ότι η μητέρα του παιδιού είναι η Φιλιώ Κάρλα, υποκοριστικό Φαίη. Η Κωνσταντίνα Κονταρίνη είναι η σύντροφος του αδερφού μου, Οδυσσέα. Γράφτηκαν διάφορα όπως ότι είναι παιδί της Κάτιας Νικολαΐδου, που αν συνέβαινε αυτό θα ήταν 25 χρονών, αφού έχουν χωρίσει 25 χρόνια.»

Δείτε φωτογραφία της

Φιλιώ Κάρλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share