Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είδα ένα πολύ κακό αστείο» - Το σχόλιο για την κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη με τη Ζήνα Κουτσελίνη (video)

«Δε βρίζει η Μαίρη, είναι εκτός της προσωπικότητάς της»

30 Νοεμβρίου 2023 14:25
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είδα ένα πολύ κακό αστείο» - Το σχόλιο για την κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη με τη Ζήνα Κουτσελίνη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που είναι κουμπάρα της πρώτης.

Η παρουσιάστρια, που είναι κολλητή φίλη με τη Μαίρη Συνατσάκη, παραδέχτηκε ότι είδε ένα πολύ κακό αστείο αλλά επουδενί δεν άκουσε κάποιον να βρίζει το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη. Επίσης, Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Με στενοχωρεί που είπε ότι έβρισα το παιδί της» (video)

«Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Γιατί μπήκα να δω αυτό το απόσπασμα και δεν είδα κανέναν να βρίζει κανέναν. Είδα ένα πολύ κακό αστείο, αν θέλετε τη γνώμη μου. Ακριβώς επειδή είχε να κάνει με παιδιά, το οποίο δεν ξεκίνησε από τη Μαίρη Συνατσάκη και ξέρω ότι έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Δεν είδα κάποιον να βρίζει κάποιον. Συν του ότι είδα ένα βίντεο πριν από 9 χρόνια που τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στην τηλεόραση.

Τότε λέγονταν άλλα πράγματα, έχουν αλλάξει οι καιροί και κυρίως έχουν αλλάξει οι άνθρωποι. Έχουν μεγαλώσει και έχουν ωριμάσει οι άνθρωποι. Δε βρίζει η Μαίρη, είναι εκτός της προσωπικότητάς της» είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι ένα βίντεο που στην πραγματικότητα δε βρίζει κανείς κανέναν. Αλλά έχει να κάνει με παιδί, δεν ήταν ωραίο. Και εμένα δε θα μου άρεσε να γίνεται πλάκα με τα παιδιά μου. Όμως, άλλο αυτό κι άλλο ότι κάποιος έβρισε τα παιδιά μου. Αυτό για το οποίο κατηγόρησαν τη Μαίρη δεν έχει γίνει. Η Μαίρη δεν έχει βγει ποτέ να πει ότι είναι τέλειος άνθρωπος. Η Μαίρη λέει τη γνώμη της, κάποιος συμφωνεί ή κάποιος διαφωνεί. Δε λέει ποτέ τη γνώμη της επικριτικά».

«Η λέξη που ταιριάζει, είναι η λέξη άδικο. Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 10 χρόνια. Όλοι όσοι έχουμε κάνει τηλεόραση, σίγουρα έχουμε υποπέσει σε τέτοιου είδους λάθη. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε είμαι δικηγόρος της Μαίρης. Νομίζω ότι μπορεί να υπερασπιστεί μια χαρά τον εαυτό της» κατέληξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share