Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

«Αθώωση» για τη Συνατσάκη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα ειπώθηκαν! Η Μαίρη δεν είπε τίποτα» (video)

Όσα δήλωσε πρώην φίλος και συνεργάτης της Μαίρης Συνατσάκη

30 Νοεμβρίου 2023 12:21
«Αθώωση» για τη Συνατσάκη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα ειπώθηκαν! Η Μαίρη δεν είπε τίποτα» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Ένα τέλος αποφάσισε να βάλει στην παραφιλολογία γύρω από την κόντρα Κουτσελίνη - Συνατσάκη ο πρώην φίλος και συνεργάτης της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρος Σαμοΐλης.

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε και η πρώτη δήλωση του πρώην συνεργάτη της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρου Σαμοΐλη. Ο πρώην make up artist, που πλέον μένει στο Λονδίνο, βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής «Σπάτα Live».

Ο ίδιος σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πρώην φίλη του και τη Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την κατηγορία της παρουσιάστριας πως έβρισε την κόρη της δημόσια στην τηλεόραση πριν 9 χρόνια.

Ο Σπύρος Σαμοΐλης λοιπόν, πήρε την ευθύνη για τη δεύτερη κατηγορία της παρουσιάστριας, πως δηλαδή η Μαίρη Συνατσάκη την είχε προσβάλει για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Όπως δήλωσε, η Μαίρη Συνατσάκη δεν είπε τίποτα, αντιθέτως εκείνος ήταν που έκανε το σχόλιο και μάλιστα δεν ήταν ξεκάθαρο, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη - Σπύρος Σαμοΐλης: Το τέλος μιας μακρόχρονης φιλίας - Ο λόγος που χώρισαν τα «τσανάκια» τους

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα ειπώθηκαν. Η Μαίρη δεν είπε τίποτα. Εγώ πάντως δε λέω για τις πλαστικές, μιλάω για τα beauty tip, με την ιδιότητα που είχα τότε. Η Μαίρη δε σχολίασε, φαίνεται στο βίντεο. Δε βρίσκω σε τι εξυπηρετεί αυτός ο δημόσιος διάλογος. Ζητώ δημόσια συγγνώμη στη Ζήνα Κουτσελίνη, γιατί το σχόλιό μου δεν ήταν ξεκάθαρο. Εύχομαι με αυτό να γίνουν ξεκάθαρες σε ποιους πάνε οι ευθύνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό της Συνατσάκη η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δει χιλιάδες φορές το απόσπασμα, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που βρίζει το παιδί της Κουτσελίνη»

Στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μέσα από την εκπομπή της ανέφερε, πως έχει δει χιλιάδες φορές το απόσπασμα, αλλά δεν μπορεί να βρει το κομμάτι που βρίζει το παιδί της Κουτσελίνη.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας την κόντρα των δύο γυναικών, υποστήριξε ότι όσες φορές κι αν έχει δει το απόσπασμα από το Σπάτα live, δε βρίσκει το σημείο που η Μαίρη Συνατσάκη βρίζει το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη, όπως εκείνη είπε στις δηλώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας και όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά».

Δείτε το απόσπασμα στο 5.48′:

«Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία να φέρεις στην επικαιρότητα δηλώσεις από το παρελθόν, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε ένα απωθημένο πάρτε ένα τηλέφωνο, λύστε το μεταξύ σας. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε δημόσια. Εμείς τσιμπάμε και βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share