Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Μπογδάνος για τον Άγγελο Μπράτη: «Καταλαβαίνει ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της GPO το 67% του ελληνικού λαού είναι ενάντια στην τεκνοθεσία;»

«Εγώ που είμαι γκέι πληρώνω την ίδια εφορία που πληρώνει έανς άντρας που είναι στρέιτ. Θα έπρεπε να έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα» ήταν η δήλωση του Άγγελου Μπράτη

30 Νοεμβρίου 2023 11:18
Κόλαφος ο Μπογδάνος για τον Άγγελο Μπράτη: «Καταλαβαίνει ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της GPO το 67% του ελληνικού λαού είναι ενάντια στην τεκνοθεσία;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα (30/11) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνο και ήταν κόλαφος για τον Άγγελο Μπράτη. «Καταλαβαίνει ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της GPO το 67% του ελληνικού λαού είναι ενάντια στην τεκνοθεσία;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολιτικός. Με την ευκαιρία, δείτε τις δηλώσεις του για τον Κασσελάκη.

«Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου, να θαφτούν εκεί που πρέπει. Εγώ που είμαι γκέι πληρώνω την ίδια εφορία που πληρώνει έανς άντρας που είναι στρέιτ. Θα έπρεπε να έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα. Οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις. Ας κρατήσουν αυτοί οι άνθρωποι την άποψή τους για τον μικρό τους στενόμυαλο κύκλο. Η ανθρωπότητα δεν πηγαίνει μπροστά με τέτοιες απόψεις», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε: «Ήταν τραγική και απαράδεκτη η δήλωση του κυρίου Μπράτη, η οποία είναι αντιδημοκρατική και αχρείαστα επιθετική.

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ότι κι αν πιστεύει, να βγαίνει και να λέει ότι κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν κάτι αντίθετο από αυτόν, πρέπει να κρατήσουν τη μικρόμυαλη άποψή τους για τον στενό τους κύκλο. Ο κύριος Μπράτης και όσοι λαμβάνουν αυτή τη θέση, ίδια με του κυρίου Μπράτη, καταλαβαίνει ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της GPO του 67% του ελληνικού λαού είναι ενάντια στην τεκνοθεσία;».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν, δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έκανα έναν ευγενή άνθρωπο, όπως είναι ο κύριος Μπράτης, να λέει στο 67% του ελληνικού λαού “κρατήστε τη μικρόμυαλη άποψή σας για τον στενό σας κύκλο”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share