Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Μπράβο, ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα»: Επική ατάκα Ταραμπάνκο για την σχέση του πρώην της με την πρώην του Στάθη Σχίζα (video)

«Είμαστε άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»

30 Νοεμβρίου 2023 11:13
«Μπράβο, ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα»: Επική ατάκα Ταραμπάνκο για την σχέση του πρώην της με την πρώην του Στάθη Σχίζα (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Την Κάτια Ταρανμπάνκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε την εμφάνιση του μοντέλου στην σειρά «Γιατρός».

Το νεαρό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση που θα συμμετέχει στο Μέγαρο Μουσικής, για τα αρνητικά σχόλια, αλλά και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή, ο οποίος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα.


«Είμαι σε μια φάση που κάνω μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Φεβρουαρίου και το όνομα της παράσταση είναι «Η με εμένα ή με καμία». Όταν έμαθα ότι θα παίξω εκεί που κόπηκαν τα πόδια», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Τα τελευταία χρόνια έχω γαλουχηθεί πάρα πολύ καλά στα αρνητικά σχόλια, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να τις ακούμε και να τις φιλτράρουμε. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο για τα αρνητικά σχόλια.

Κλείνοντας η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε και για τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, λέγοντας: «Μπράβο! Ένα μεγάλο κρεβάτι η Αθήνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share