Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: «Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες…»

«Κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή...»

30 Νοεμβρίου 2023 10:41
Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: «Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την περιπέτεια υγείας που βίωσε. «Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά για το γιατρό της.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το καρκίνο του πάγκρεας αλλά και το πως οι γιατροί είχαν αγνοήσει τον όγκο πριν αποκτήσει το παιδί της. Με την ευκαιρία, δείτε την σπαρακτική εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος για το θαύμα που βίωσε.

Πλέον, όμως, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και εκείνη είναι ευγνώμων και ασφαλής!

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share