Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Λάτρευε την Χαρούλα Αλεξίου, βλέπαμε τα Όσκαρ και χαιρόμασταν ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα»

«Ο Νίκος είχε πολύ χιούμορ, ήταν χαρά να είναι φίλος σου»

29 Νοεμβρίου 2023 15:50
Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Λάτρευε την Χαρούλα Αλεξίου, βλέπαμε τα Όσκαρ και χαιρόμασταν ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση, η Λυδία Φωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για το αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο. Η ίδια εξομολογήθηκε πως ο ηθοποιός λάτρευε τη Χαρούλα Αλεξίου, ενώ έβλεπαν μαζί τα Όσκαρ κα χαιρόντουσαν ότι θα πάρουν και εκείνοι ένα.

Ενώ, μία αποκάλυψη «βόμβα» έκανε ο Πάνος Κοκκινόπουλος για τον Νίκο Σεργιανόπουλο σε συνέντευξή του.

Μια παράσταση που έγινε σημείο αναφορά ήταν η «Μήδεια» που έπαιξες σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, με Ιάσονα τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ήμασταν φίλοι από την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος ήταν ένας πολύ αγαπημένος φίλος εκείνα τα χρόνια, πριν κατέβουμε στην Αθήνα. Ήμασταν και γείτονες στην περιοχή της Βασιλίσσης Όλγας, όπου μέναμε και οι δύο. Τον θυμάμαι να παίρνουμε ψάρια και να καθόμαστε σπίτι του, να τα τηγανίζει και συγχρόνως να ακούγεται η Χαρούλα από το κασετόφωνο – γιατί την λάτρευε την Αλεξίου – «ψαράκια τηγανίζει μες στο μαγειριό».

Λυδία Φωτοπούλου και Νίκος Σεργιανόπουλος
Λυδία Φωτοπούλου και Νίκος Σεργιανόπουλος

Έχουμε περάσει βραδιές να βλέπουμε τα Όσκαρ και να χαιρόμαστε ότι θα πάρουμε κι εμείς ένα. Ο Νίκος είχε πολύ χιούμορ ήταν χαρά να είναι φίλος σου. Στη «Μήδεια» περάσαμε πολύ ωραία, με αγωνία και πολλές εντάσεις, αλλά είναι μια παράσταση που θα θυμάμαι για πάντα. Εκεί γνώρισα τον Γιάννη Χουβαρδά. Είχε έρθει στο Κρατικό να κάνει την πρώτη του σκηνοθεσία, αργότερα κάναμε μαζί παραστάσεις και δυο χρόνια πριν κάνει το θέατρο Αμόρε μού τηλεφώνησε και μου είπε «ετοιμάσου να κατέβεις στην Αθήνα».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν ένας κύριος, στο πλατό...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μίλησε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τονίζοντας πως ήταν ένας κύριος.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την σχέση της με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη.

«Πάντοτε ήμουν πολιτικοποιημένο άτομο, ποτέ κομματικοποιημένο. Όταν μου έγινε η πρόταση για την πολιτική, τη δέχθηκα γιατί ήθελα αντί να ποστάρω στο Facebook, να δω πώς μπορώ να προσφέρω κάτι καλύτερο. Δε θα κάνω ρουσφέτια αν εκλεγώ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιλόγου.

Σχετικά με την καριέρα της και το θρυλικό σίριαλ «Δύο Ξένοι», ανέφερε: «Έχει υπάρξει πρόταση για σήριαλ που αρνήθηκα και πήγε τρεις σεζόν.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Αυτό που θυμάμαι από εκείνον, μακριά από τις κάμερες ήταν ότι ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Ήταν ένας ανοιχτός και γλυκός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, ήταν ένας κύριος. Στο πλατό ήταν αλλιώς. Όταν έμαθα για τον χαμό του διαλύθηκα, νομίζω ότι όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Είμαι το ίδιο καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Παρόλο που έκανα δύο γάμους, η έννοια του γάμου δε με ενδιέφερε καθόλου. Είχα φτάσει κοντά και σε έναν τρίτο γάμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share