Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Μέσα στη ειρωνεία ο Μανούσος Μανουσάκης για την Παναγιώτη Βλαντή: «Είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας;»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Γιώργο Κιμούλη δεν βρίσκουν σύμφωνο τον σκηνοθέτη

29 Νοεμβρίου 2023 12:12
Μέσα στη ειρωνεία ο Μανούσος Μανουσάκης για την Παναγιώτη Βλαντή: «Είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ήταν μέσα στην ειρωνεία για την Παναγιώτα Βλαντή, αναρωτημένος αν είναι μέλος του δικαστικού σώματος ή έγινε εισαγγελέας.

Σημειώνεται ότι η Παναγιώτη Βλαντή είχε προβεί σε δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέροντας ότι βασάνιζε τους ηθοποιούς, κάτι στο οποίο φαίνεται να μη συμφωνεί ο σκηνοθέτης.

«Μας προτάθηκε από τον ANT1 να επανέλθει το Τμήμα Ηθών, άλλα αποσύρθηκε η πρόταση. Το έναυσμα για να ξεκινήσω την σκηνοθεσία ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στα γυρίσματα της Λίμνης των στεναγμών, με την Ειρήνη Πάπα», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε στη συνέχεια: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί. Μία γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως αν ο άντρας έχει εξοκείλει, δεν μπορεί να της κρυφτεί. Το μυστικό στη 50ετη σχέση μας είναι ότι λέω ναι σε όλα και κάνω ό,τι θέλω. Έχω κάποια φετίχ στην καθημερινότητά μου. Θέλω να πίνω καφέ σε συγκεκριμένο φλιτζανάκι. Δεν έχω δανείσει ποτέ βιβλίο, είναι το μοναδικό πράγμα που δε δανείζω. Είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω αν με φλέρταραν για να πάρουν ρολό».

Για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν επιτυχημένος δήμαρχος. Την πρώτη τετραετία την κέρδισε λόγω δημοσιότητας, αλλά τη δεύτερη φορά έκανε έργο στην περιοχή του».

Για τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε: «Η κυρία Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή; Έχει κάποια δικαστικά στοιχεία; Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Θα συνεργαζόμουν μαζί του».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Μανούσος Μανουσάκης υπογραμμίζει: «Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω μοτέρ ή στοπ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share