Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Ταμίλα Κουλίεβα για τον πρώην σύζυγό της: «Το παιδί μας είναι περήφανο που έχουμε αυτή τη σχέση» (video)

«Όταν έχεις ένα παιδί, το κέντρο είναι το παιδί»

29 Νοεμβρίου 2023 11:32
Ταμίλα Κουλίεβα για τον πρώην σύζυγό της: «Το παιδί μας είναι περήφανο που έχουμε αυτή τη σχέση» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Από κοινού συνέντευξη έδωσαν η Ταμίλα Κουλίεβα και ο πρώην σύζυγός της, Γρηγόρης Καραντινάκης, καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2night Show».

Το πρώην ζευγάρι, που έχει μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με αφορμή τη θεατρική του συνεργασία.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, τον γάμο, τον γιο τους και την επιστροφή στην Ελλάδα.

«Όταν έχεις ένα παιδί, το κέντρο είναι το παιδί. Οπότε, δε μου πέρασε ούτε μια στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», σημείωσε ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Από πλευράς της, η Ταμίλα Κουλίεβα πρόσθεσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς, που έχουμε αυτή τη σχέση, ήταν πολύ συγκινητικό».

Δείτε ακόμα: «Χείμαρρος» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Ας σταματήσει πια η κοινωνία να είναι επικριτική απέναντι στις γυναίκες που επιλέγουν να μην γίνουν μητέρες»

Σχετικά με τη γνωριμία τους, η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε: «Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές, γιατί συνεργαζόμασταν, υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή, ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινε να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

Η ηθοποιός σημείωσε ότι ο Γρηγόρης Καραντινάκης είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως τον συμβουλεύεται ακόμα και τώρα πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση.

«Άνοιξε» την καρδιά της η Ζέτα Δούκα για το χωρισμό: «Είναι μια δύσκολη αλλαγή, στην περίπτωση των γονιών μου δεν ήταν...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ παραχώρησε η Ζέτα Δούκα και «άνοιξε» την καρδιά της για το χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, αναφέροντας πως είναι μια δύσκολη αλλαγή. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παιδική της ηλικία και τον χωρισμό των γονιών της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε πως «εξαρτάται πάντα πως κλείνει αυτός ο κύκλος. Όλα εξαρτώνται από το πως συμπεριφέρεσαι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια νέα πρόκληση. Είτε αυτή η πρόκληση είναι μια συμβίωση είτε είναι μια απο-συμβίωση, ένας χωρισμός. Τα πάντα. Πως αντιμετωπίζεις δηλαδή τις αλλαγές στη ζωή σου. Τις δύσκολες αλλαγές γιατί ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή».

«Στην περίπτωση των γονιών μου δεν ήταν καλή η αλλαγή, δεν το αντιμετώπισαν καλά. Αυτό ήταν και που με τραυμάτισε, με δυσκόλεψε και το κουβάλησα μαζί μου για χρόνια. Προσπάθησα να το κάνω λιγότερο, να μην με πονάει τόσο πολύ».

«Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται και μπορούν να συνεννοηθούν, τότε όλες οι αλλαγές, όσο δύσκολες και να είναι, γίνονται σε ένα καλό πλαίσιο» συμπλήρωσε, επίσης, η Ζέτα Δούκα στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share