Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Σπάνια εξομολόγηση από Αιμίλιο Χειλάκη: «Είμαστε τόσο καλά με τη γυναίκα μου που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε να είμαστε μαζί» (video)

Τα όμορφα λόγια για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου

29 Νοεμβρίου 2023 10:47
Σπάνια εξομολόγηση από Αιμίλιο Χειλάκη: «Είμαστε τόσο καλά με τη γυναίκα μου που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε να είμαστε μαζί» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στο πέρασμα του χρόνου αλλά και στη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, αναφέρθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, κάνοντας σύντομες δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαστε τόσο καλά με τη γυναίκα μου που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε να είμαστε μαζί», είπε ενώ παραδέχθηκε ότι «Όλοι μας έχουμε σκεφτεί να δώσουμε τέλος σε μια σχέση».

Δείτε ακόμα: «Πέρσι κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα»: Μίλησε ανοιχτά η Αθηνά Μαξίμου για την σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη (video)

Αναφερόμενος στο πέρασμα του χρόνου, είπε: «Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει; Των 20, των 30, των 40, των 50. Κι έχω να περάσω, αν ζω, των 60, των 70, των 80». Επίσης, επισήμανε πως ο χρόνος δεν φέρεται σωστά σε κανέναν.

«Η κρίση είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να τα κρίνεις σωστά», σημείωσε και υπογράμμισε πως δε θα άλλαζε κάτι στην εμφάνισή του.

Αθηνά Μαξίμου για το ενδεχόμενο παιδιού με τον Αιμίλιο Χειλάκη: «Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι γονείς, είναι εγωιστικό» (video)

Στη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, στο ενδεχόμενο ενός παιδιού αλλά και στο κίνημα #MeToo, αναφέρθηκε η Αθηνά Μαξίμου, σε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέβη κάτι στη ζωή μου, που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το “εγχειρίδιο”. Ο Αιμίλιος ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο πηγαίνουμε μαζί.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Ζέτα Δούκα για τη μητρότητα: «Στα 41 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω...» (video)

Είμαστε μαζί από το 2005 με τον Αιμίλιο. Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας. Το θέμα είναι να τα βάζεις κάτω με τον άνθρωπό σου και να βλέπεις αν αυτή η κρίση ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Αιμίλιο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός παιδιού λέγοντας: «Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Πήραμε μια κοινή απόφαση με τον Αιμίλιο, ότι έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό. Τα παιδιά μας είναι οι παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να γίνουν γονείς, είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί.

Δεν μπορώ να πάω 60 χρονών και να θέλω ένα παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό, αυτό το παιδί όταν θα είναι 10 χρονών θα έχει ένα γονιό 70».

Όσον αφορά το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες που συντάραξαν την κοινή γνώμη από τον χώρο του θεάματος, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Φυσικά και έχω ζήσει, και έχω βιώσει, και έχω δει δύσκολες καταστάσεις, και είναι ευοίωνο που άνοιξαν οι γυναίκες την ψυχή τους και έδειξαν το τραύμα τους. Χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share