Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Το ξεστόμισε για την Ελένη Μενεγάκη: «Ούτε φιλίες ούτε τίποτα! Εκεί “κατεβάζει κουρτίνα”» (video)

«Πόσες φορές με στρίμωχνε στον διάδρομο και...»

29 Νοεμβρίου 2023 10:25
Το ξεστόμισε για την Ελένη Μενεγάκη: «Ούτε φιλίες ούτε τίποτα! Εκεί “κατεβάζει κουρτίνα”» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μνεία στην Ελένη Μενεγάκη έκανε ο Δήμος Βερύκιος, με αφορμή την παρουσίαση χορηγικού προϊόντος από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έκανες την παρουσίαση, μου ήρθε στο μυαλό ότι ξεπέρασε και την Ελένη Μενεγάκη. Τι ωραία παρουσίαση. Την ξεπέρασες και σε αυτό το κομμάτι», με την παρουσιάστρια να σημειώνει ότι αυτό είναι τίτλος τιμής και μακάρι να της μοιάσει έστω και στα μισά.

Δείτε επίσης: Είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ξεγύμνωσε» τη Μαίρη Συνατσάκη με 12 λέξεις (video)

Στη συνέχεια, ο Δήμος Βερύκιος πρόσθεσε για την Ελένη Μενεγάκη: «Στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνει κανείς. Κανείς! Εκεί "κατεβάζει κουρτίνα", ούτε φιλίες ούτε τίποτα. Πόσες φορές με στρίμωχνε στον διάδρομο και μου έλεγε “αυτό που κάνεις στον εαυτό σου δεν είναι σωστό” επειδή δε διεκδικούσα για εμένα».

Απορεί με την πολιτική ορθότητα η Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου το πείτε αυτό; Εγώ θα χαρώ»

Στο κομμάτι της πολιτικής ορθότητας, που τελευταία απασχολεί αρκετά, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, βάζοντας μπροστά τον εαυτό της.

Η παρουσιάστρια του Mega, που έχει ξεκινήσει δίαιτα τις τελευταίες ημέρες, αναρωτήθηκε αν επιτρέπεται πλέον να της κάνουν σχόλια που αφορούν το βάρος της.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Mιλά για τις πλαστικές μου! Φτου κακά... Τι είπες τώρα σατανά» - Συνεχίζει το "μαστίγωμα" στην Μαίρη Συνατσάκη (Video)

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Σας λέω μία εβδομάδα τώρα ότι προσπαθώ να μαζευτώ λίγο. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου πείτε, που θα χαρώ να μου το πείτε, ότι ξεπρήστηκα λίγο; Και ότι τα πήγα καλά; Δεν κάνει να μου το πείτε αυτό; Θα χαρώ να μου το πείτε, γιατί σας λέω κάθε μέρα ότι είμαι κάθε μέρα πάνω από την κουζίνα που μαγειρεύει ο άλλος και μπράβο μου που κρατιέμαι και δεν τρώω, αφού θέλω να μαζευτώ. Γιατί δεν κάνει να μου το πείτε; Δηλαδή κανείς δε θα μου λέει καλή κουβέντα; Τίποτα; Τσάμπα ταλαιπωρία».

Ελένη Μενεγάκη για πολιτική ορθότητα

Από την πλευρά της, η Νόνη Δούνια είπε «να προσέχω και την κάθε μου λέξη, γιατί ο άλλος μπορεί να θιχτεί, είναι και λογοκρισία. Δεν είναι φυσιολογικό. Θέλω να είμαι άνετη. Κι αν παρεξηγηθώ, παρεξηγήθηκα. Λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι, χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση. Αν ξέρω ότι εσύ θες να χάσεις κιλά, και δε θες να φας τα κιλά των Χριστουγέννων, και σε δω ότι έχεις χάσει, δε θα φοβηθώ να σου το πω. Ας πεις ό,τι θέλεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share