Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί της! Επειδή έγινε μανούλα δεν... Μια κοπέλα που μπήκε στην παρουσίαση έτσι ξαφνικά» (Video)

«Δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα. Κάθε άνθρωπος είτε έχει παιδί είτε δεν έχει είναι το ίδιο»

29 Νοεμβρίου 2023 10:21
Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί της! Επειδή έγινε μανούλα δεν... Μια κοπέλα που μπήκε στην παρουσίαση έτσι ξαφνικά» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κόλαφος ήταν ο Κώστας Τσουρός για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί της και ότι δεν θα πρέπει να την κρίνουμε με διαφπορετικό τρόπο επειδή έγινε μανούλα. Ενώ, την ίδια στιγμή, σόκαρε ο Κώστας Τσουρός προβαίνοντας σε μια ανατριχιαστική προσωπική αποκάλυψη.

«Χωρίς να έχω προσωπική εικόνα για τη συγκεκριμένη γυναίκα και ενώ παλιότερα είχα πει ότι δεν θα δούλευα ποτέ μαζί της – εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα δούλευα ποτέ μαζί της. Νιώθω ότι έχει φτιάξει το προφίλ της σε σχέση με αυτό που βλέπω εγώ. Είχα την εικόνα που είχε πολύς κόσμος για εκείνη.

Μια κοπέλα που μπήκε στον χώρο της παρουσίασης έτσι ξαφνικά. Δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα αλλά εντάξει έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην πορεία των χρόνων και εγώ ένιωσα ότι είναι διαφορετική.

Δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μου ταιριάζει το στυλ της παρουσίασης και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει τις εκπομπές. Αλλά αυτό ούτως ή άλλως είναι υποκειμενικό. Και επειδή άκουσα τελευταία ότι τώρα έγινε μανούλα, εγώ δεν το λέω επειδή έγινε μανούλα.

Κάθε άνθρωπος είτε έχει παιδί είτε δεν έχει είναι το ίδιο. Λένε πολλοί ότι επειδή έγινε μανούλα πρέπει να την κρίνουμε διαφορετικά.

Γιατί αυτούς που δεν έχουν παιδιά, πρέπει να τους κρίνουμε πιο αυστηρά; Μπορεί να άλλαξε επειδή έγινε μανούλα αλλά η κριτική δεν μπορεί να βασίζεται στο αν κάποιος είναι γονιός ή όχι. Δεν είναι αδίκως παρεξηγημένη» τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share