Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Απορεί με την πολιτική ορθότητα η Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου το πείτε αυτό; Εγώ θα χαρώ»

«Γιατί δεν κάνει να μου το πείτε; Δηλαδή κανείς δε θα μου λέει καλή κουβέντα;»

29 Νοεμβρίου 2023 10:09
Απορεί με την πολιτική ορθότητα η Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου το πείτε αυτό; Εγώ θα χαρώ»
Από Εύη Κουρίδου

Στο κομμάτι της πολιτικής ορθότητας, που τελευταία απασχολεί αρκετά, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, βάζοντας μπροστά τον εαυτό της.

Η παρουσιάστρια του Mega, που έχει ξεκινήσει δίαιτα τις τελευταίες ημέρες, αναρωτήθηκε αν επιτρέπεται πλέον να της κάνουν σχόλια που αφορούν το βάρος της.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Mιλά για τις πλαστικές μου! Φτου κακά... Τι είπες τώρα σατανά» - Συνεχίζει το "μαστίγωμα" στην Μαίρη Συνατσάκη (Video)

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Σας λέω μία εβδομάδα τώρα ότι προσπαθώ να μαζευτώ λίγο. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να μου πείτε, που θα χαρώ να μου το πείτε, ότι ξεπρήστηκα λίγο; Και ότι τα πήγα καλά; Δεν κάνει να μου το πείτε αυτό; Θα χαρώ να μου το πείτε, γιατί σας λέω κάθε μέρα ότι είμαι κάθε μέρα πάνω από την κουζίνα που μαγειρεύει ο άλλος και μπράβο μου που κρατιέμαι και δεν τρώω, αφού θέλω να μαζευτώ. Γιατί δεν κάνει να μου το πείτε; Δηλαδή κανείς δε θα μου λέει καλή κουβέντα; Τίποτα; Τσάμπα ταλαιπωρία».

Ελένη Μενεγάκη για πολιτική ορθότητα

Από την πλευρά της, η Νόνη Δούνια είπε «να προσέχω και την κάθε μου λέξη, γιατί ο άλλος μπορεί να θιχτεί, είναι και λογοκρισία. Δεν είναι φυσιολογικό. Θέλω να είμαι άνετη. Κι αν παρεξηγηθώ, παρεξηγήθηκα. Λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι, χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση. Αν ξέρω ότι εσύ θες να χάσεις κιλά, και δε θες να φας τα κιλά των Χριστουγέννων, και σε δω ότι έχεις χάσει, δε θα φοβηθώ να σου το πω. Ας πεις ό,τι θέλεις».

«Έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας του politically correct» - Καταπέλτης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Μαίρη Συνατσάκη

Το δικό του σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος καθώς αφορμή στάθηκε το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στη γνωστή Influencer και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να αφήνει αιχμές.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έχει υπάρξει παρουσιάστρια αλλά τώρα πια είναι influencer. Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο – αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει – για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που έχουμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όλοι έχουμε κάνει και έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία που μετανιώνουμε και θα θέλαμε, αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να μην είχαν υπάρξει», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Ζητάμε και συγνώμη για πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Καταπέλτης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Μαίρη Συνατσάκη

«Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί «θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας» υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και, όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share